Kom in actie voor Stichting MS Research

Welkom op ons actieplatform. Via ons actieplatform kan je eenvoudig geld inzamelen voor Stichting MS Research. Dit kan op twee manieren:

1. Steun een bestaande actie met een donatie.
2. Maak je eigen persoonlijke actiepagina aan.

Start zelf een actie of doe mee aan een van de acties van anderen.
Of je nu zelf een spinningmarathon of benefiet diner organiseert of met een donatie bijdraagt aan één van de mooie acties van anderen: jouw steun is voor ons onmisbaar!

Waarom is onderzoek naar MS nodig?
In Nederland heeft 1 op de 700 mensen MS. MS is zeer ingrijpend voor de persoon zelf en zijn omgeving. De diagnose wordt vooral gesteld bij personen tussen de 20 en 40 jaar oud. Juist op deze leeftijd geven veel mensen hun leven vorm en maken ze plannen voor de toekomst.

Als je gezondheid het af laat weten, is beter worden je liefste wens. Voor mensen met MS kan die wens nog niet vervuld worden, omdat er nog geen oplossing is voor deze letterlijk en figuurlijk zenuwslopende ziekte. Wel is er door wetenschappelijk onderzoek zicht en hoop op een betere toekomst. Meer weten betekent meer kunnen doen. Zonder geld geen onderzoek en zonder onderzoek geen kennis over de ziekte en dus geen betere behandelingen of medicijnen. We kunnen uw hulp daarom ontzettend goed gebruiken. Iedere actie - groot of klein - brengt de oplossing een stapje dichterbij; alles is welkom en alles draagt bij.

Doe mee en kom in actie tegen de ziekte MS!

Lees meer Lees minder
Bekijk alle
 Wat goed dat je een actie gaat starten om geld op te halen voor onderzoek naar de ziekte MS! Waar kunnen wij je bij helpen? Flyers en folders met informatie over MS Banners en vlaggen (in bruikleen)  Weggevertjes in de vorm van pennen, keycords ed. Sport T-shirts, feloranje met het logo van de Stichting MS Research  Buttons  Neem gerust contact met ons op als je hier gebruik van wilt maken of als je vragen hebt. Kijk op Hoe werkt het? Voor uitleg over het aanmaken van jouw actiepagina. Zie onze Tips voor tips over fondsenwerven.
Bekijk alle

Doe waar je blij van wordt en start een actie. Vraag je familie, collega’s, je klasgenoten kookclub of bijvoorbeeld je koor om mee te doen. Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen.

Start actie
Bekijk alle
€ 5

Anoniem

03-12-2023 | 18:05 Aan: Ik loop Met en Voor MS