Kom in actie voor MS Research

Welkom op het actieplatform van Stichting MS Research.

Via ons actieplatform kan je eenvoudig een eigen persoonlijke actiepagina maken om geld in te zamelen voor de Stichting MS Research. Of je nu meedoet aan een spinningmarathon, je eigen jam verkoopt op braderieën, een benefiet diner organiseert of een sponsorloop. Jouw steun is voor ons onmisbaar!

1 op de 1000 mensen krijgt multiple sclerose. MS is zeer ingrijpend voor de persoon zelf en zijn omgeving. De diagnose wordt vooral gesteld bij personen tussen de 20 en 40 jaar oud. Juist op deze leeftijd geven veel mensen hun leven vorm en maken ze plannen voor de toekomst.

Als je gezondheid het af laat weten, is beter worden je liefste wens. Voor mensen met MS kan die wens nog niet vervuld worden, omdat er nog geen oplossing is voor deze letterlijk en figuurlijk zenuwslopende ziekte. Wel is er zicht en hoop op een betere toekomst, door wetenschappelijk onderzoek. Meer weten is meer – kunnen – doen. Zonder geld geen onderzoek en zonder onderzoek geen kennis en inzicht in de ziekte en dus geen betere behandelingen of medicijnen. Eén jaar onderzoek kost gemiddeld € 60.000,-. Zonder hulp lukt dat niet! Iedere actie, groot of klein, brengt de oplossing een stapje dichterbij, alles is welkom en alles draagt bij.

Doe mee en kom in actie tegen de ziekte MS!

Lees meer Lees minder
Bekijk alle projecten
 Wat goed dat je een actie gaat starten om geld op te halen voor onderzoek naar de ziekte MS! Waar kunnen wij je bij helpen? Flyers en folders met informatie over MS Banieren en vlaggen (in bruikleen)  Weggevertjes in de vorm van pennen, keycords, oranje veters ed. Sport T-shirts, feloranje met het logo van de Stichting MS Research  Buttons  Neem gerust contact met ons op als je hier gebruik van wilt maken of als je vragen hebt. Kijk op Hoe werkt het? Voor uitleg over het aanmaken van jouw actiepagina. Zie onze Tips voor tips over fondsenwerven.
Bekijk alle

Start zelf een actie of doe mee met je team, je collega’s, je klas, je kookclub of bijvoorbeeld je popkoor. Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen.

Start actie
Bekijk alle

2018 - Wat een jaar!

25-04-2019 | 14:43 In actie voor MS 2018 In 2018 kwamen er vele honderden mensen in actie voor MS Research. Met 987 acties was 2018 een succesvol jaar te noemen. De acties waren ook dit jaar weer zeer divers. Zo werd er een coproductie van de musical Mama Mia ten tonele gebracht; fietsten vader en zoon van Houston naar Austin; werd geld opgehaald op de Vrijmarkt; verkocht de 10-jarige Saartje (foto) deurstoppers gemaakt van gebreide sokken en renden 70 leerlingen van het Barlaeus de koudste Dam tot Damloop allertijden. Door de hulp en tomeloze inzet van de actienemers hebben we in 2018 € 126.230 bijeengebracht via de actiepagina inactievoorms.nl. Wij zijn trots op iedereen die mee heeft geholpen van 2018 een groot succes te maken. Door uw steun komen wij stapje voor stapje dichterbij een MS-vrije wereld.
Lees meer
Bekijk alle donateurs
€ 15

Megan

21-07-2019 | 22:11 Aan: Friends against MS Super goed van je Steffenie en zet 'm op!