En dan .....

Dit is de actie van Charles van Ditshuizen
van totaal € 2.000 (70%)

Van mensen gehoord en in boeken en tijdschriften gelezen, spreuken en gezegden. Meer dan twintig jaar heb deze ik verzameld. Ze werden dan opgeschreven in kleine boekjes. Van al deze spreuken heb ik een eeuwigdurende agenda gemaakt. Waarom de stichting MS Research. In mijn werkzamen leven was ik directeur van de retail keten Beter Horen. Twee medewerksters kregen op jonge leeftijd (35) te horen dat ze MS hadden. Nu 10 jaar later gaat het goed met ze. Dit mede door het voortschrijdende inzicht in de juiste medicatie. Uit de opbrengst van dit boek hoop ,ik en de kopers,bij te kunnen dragen aan de research voor oplossingen van deze ziekte. Charles van Ditshuizen

Het boek kost € 12,50 (Exclusief verzendkosten)  en is te bestellen op in info@ceevandee.com. Minimaal € 2.00 gaat naar de Stichting MS Research.

 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
28-06-2017 | 12:19 Heb weer 200 boeken verkocht. Nog 300 stuks. Gaat lukken.
22-12-2015 | 15:37 Ik heb de boeken verkocht van En dan schrijf je het op