Ik heb er de kracht wel voor

Dit is de actie van Daisy Quispel
van totaal € 7.500 (107%)

Stichting MS research heeft mij advies gegeven toen ik werd geconfronteerd met MS in 2009 en zij doen ook veel onderzoek om mensen met MS te kunnen helpen. Om geld in te zamelen verkoop ik spullen op marktplaats/facebook en geef ik informatie over MS. Help je me mee met een donatie? Dan zorgen we er samen voor dat meer mensen geholpen kunnen worden en er hopelijk een medicijn komt wat werkt en niet alleen klachten bestrijdt

Stichting MS research gave me advice when my life changed after I was diagnosed with multiple sclerose in 2009. They do research to help people with multiple sclerosis. I sell articles on intnet and give information about mutiple sclerosis. You"re always wellcome if you want to give me a donation. So we can achieve that more people can be treated and hopefully medicines will be found that really works and not only tries to stop symptoms.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
06-11-2017 | 19:43
05-11-2017 | 16:08 Mooi dat iedereen zo zijn best doet. Ik heb zelf ook een actie aangemaakt. Vele kleintjes maken toch groot. https://www.sterktegenms.nl/actie/marcel-van-hooijdonk https://www.doneeractie.nl/samen-tegen-ms-met-marcel-van-hooijdonk/-3996
20-10-2017 | 15:33 verkoop schapevacht
30-09-2017 | 11:43 Verkochte spulletjes plus een beetje... xxx
15-09-2017 | 13:04
Bekijk alle

en we gaan er weer voor

16-11-2017 | 19:22  Het was een tijdje stil want ik lag wat in de kreukels. Na de griep verrekte ik op zeer goede wijze mijn rug en ik ben vd week pas vrijgegeven door de fysio om weer wat te gaan doen. Let wel vrijgegeven betekent niet pijnvrij. Ik had hem ondertussen ook aardig zitten want pijn, moe en afhankelijk zijn van anderen is niet zo mijn ding. Dus ik was blij dat er weer wat maag. Zij denkt ook dat ik gewooon de bruggenloop mee kan lopen. Hoewel dat niet zo voelt nu moet ik daar dan ook maar van uit gaan. Vandaag 11 km in kleine stukjes gelopen. Inmiddels op het werk leuke interessante dingen. Wel hard werken en als je dan hertsellende bent is het soms te veel. Maar nu rustig weer opbouwen. Ik hoop de 15 km te kunnen lopen en weer wat geld in te zamelen voor ms onderzoek. Verder niet veel nieuws op het ms  info front. Als er medicijnen vrijgegeven worden hoort u het als eerste. En volgend jaar april de 20 km als ik niet nog eeens zo op mijn gezicht ga. Wie rent er mee? Ik heb trouwens een nieiuwe sponsor. top he. De readshop in barendrecht(zie overzicht sponsors). Toch weer een lichtpuntje.
Lees meer