Ik heb er de kracht wel voor

Dit is de actie van Daisy Quispel
van totaal € 7.500 (112%)

Stichting MS research heeft mij advies gegeven toen ik werd geconfronteerd met MS in 2009 en zij doen ook veel onderzoek om mensen met MS te kunnen helpen. Om geld in te zamelen verkoop ik spullen op marktplaats/facebook en geef ik informatie over MS. Help je me mee met een donatie? Dan zorgen we er samen voor dat meer mensen geholpen kunnen worden en er hopelijk een medicijn komt wat werkt en niet alleen klachten bestrijdt

Stichting MS research gave me advice when my life changed after I was diagnosed with multiple sclerose in 2009. They do research to help people with multiple sclerosis. I sell articles on intnet and give information about mutiple sclerosis. You"re always wellcome if you want to give me a donation. So we can achieve that more people can be treated and hopefully medicines will be found that really works and not only tries to stop symptoms.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
10-01-2018 | 20:12
04-01-2018 | 22:39 Voor de inspanning vd bruggenloop. Top gedaan
13-12-2017 | 09:59 donatie november
11-12-2017 | 23:08 Mooie actie daisy. Ik heb zelf een actie lopen voor onderzoek naar ALS https://www.alsacties.nl/actie/marcel-van-hooijdonk
07-12-2017 | 17:18
Bekijk alle

yesss!!!!!

31-12-2017 | 11:32  Gister alsnog een onofficiele bruggenloop gelopen. Zelfde route, shirt aan en gaan. We hadden een goede tijd voor de 15 km , 1.38 ongeveer. Was niet het doel maar ben er wel blij mee. Ik ben vooral trots op het feit dat we alledrie binnen zijn gekomen en het samen gedaan hebben. De supporters die toch met dit piep weer ergens waren gaan staan en de mensen die toch weer gesposord hebben. Veel kleine bedragen maken samen ook weer een leuk bedrag. Als binnenomet wat toegezegd is tnt 100 euro. Maar het gaat niet alleen om het geld. Ben een tijd fysiek uit de roulatie geweest en ben toch weer terug. Heb mijn doel 15 km in 2017 gehaald. Moet wel nog overleggen met een loopcoch om lich klachten te voorkomen en daar zit weer kachttraining bij(bleeeeeeeh, niks aan). Maar wat moet dat moet. Nu een dag of drie bijkomen en dan op naar de halve marathon voor ms reseach in april. Ik wil graag de kans nemen om iedereen een gezond enliefdevol 2018 te wensen. 
Lees meer