Ik heb er de kracht wel voor

Daisy Quispel
Normal 45ac2e7875d0e8759c1de6e5000ff680d599d310
Qr
from € 15.000 (82%)

Stichting MS research heeft mij advies gegeven toen ik werd geconfronteerd met MS in 2009 en zij doen ook veel onderzoek om mensen met MS te kunnen helpen. Om geld in te zamelen verkoop ik spullen op marktplaats/facebook en geef ik informatie over MS. Help je me mee met een donatie? Dan zorgen we er samen voor dat meer mensen geholpen kunnen worden en er hopelijk een medicijn komt wat werkt en niet alleen klachten bestrijdt

Stichting MS research gave me advice when my life changed after I was diagnosed with multiple sclerose in 2009. They do research to help people with multiple sclerosis. I sell articles on intnet and give information about mutiple sclerosis. You"re always wellcome if you want to give me a donation. So we can achieve that more people can be treated and hopefully medicines will be found that really works and not only tries to stop symptoms.

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

View all
€ 25 03-02-2021 | 08:55 Verkoop van borken
€ 15 16-01-2021 | 16:25
€ 10 14-01-2021 | 18:45 Voor goed doel
€ 10 13-01-2021 | 11:57
€ 20 09-01-2021 | 14:17
View all

zo daar zijn we weer

27-02-2021 | 18:10  Rare tijd met die corona. Je moet werken, in mijn geval met patienten. Wat dan toch best weer spannend is omdat mijn weerstand niet je van het is. Je kan verder niet zoveel. En hoe maak je het een beetje leuk? Op zoek naar het beste vaccin met de ms was ook zeker een uitdaging. Blijkt dat in mijn geval de astra zenika geen goed idee is. Maar hoe kom je dan aan iets anders waar je wel goed op reageert. Al met al veel spanning. Verder was er sprake van een darmverstopping wat dan weer uitgezocht moet worden. een ding wat ik daar weer van geleerd heb: laat het niet gelijk wegschrijven op de ms.  Ok twee dingen: Incontinentiemateriaal bij darmproblemen is zeker niet door een vrouw die onder de 80 is ontwikkeld. Man man dat is niet geschikt om te gebruiken bij gewone modieuze kleding. Wat een ellende. Binnenkort komt er weer een leuke actie aan van MS research: In mei minstens 50 km maken. Maakt niet uit hoe. Met een mooie medaile. Meer info volgt. Als laatste nog een tip. Nu alles dicht is door de Corona en ik eea niet zolang op kan houden heb ik iets leuks ontdekt: de UIXI plasgoot. Als je net als ik graag wandelt of rent. En er geen wc bijna open is. En je niet zo goed kan hurken heb je een probleem. Had wel eea uitgeprobeerd maar nog niet je van het gevonden. Maar van de week dus de UIXI plasgoot. Klein dingetje in toffe kleuren. Makkelijk mee te nemen. Even oefenen op de wc. Het is vooral psychisch: durf je het te proberen? Vond het de eerste keer doodeng, het idee dat je nat ergens in het bos staat. Maar tot nu toe gaat hij lekker. Ik denk wel dat je even met beleid moet plassen dus niet gelijk geheel losgaan want het heeft maar een klein reservoir. En ik zie uit naar de eerste keer dat ik ga wandelen in het bos en tegen een boom kan plassen. Dat is mij nog nooit gelukt. Hoop dat ze het bekeuren met wildplassen even minder serieus doen want dit moet echt buiten verder uitgeprobeerd. ook zeker bij runs en wandeltochten want die dixi s zijn na een poostje ook niet zo schoon meer. Een ander pluspunt is dat hij goed te gebruiken is als je in een rolstoel zit dus dan ben je niet meer afhankelijk van een wc in een restaurant want die zitten altijd in de kelder of een verdieping hoger. Ik zou zeggen ga ervoor.
Read more