Ik heb er de kracht wel voor

Dit is de actie van Daisy Quispel
van totaal € 7.500 (106%)

Stichting MS research heeft mij advies gegeven toen ik werd geconfronteerd met MS in 2009 en zij doen ook veel onderzoek om mensen met MS te kunnen helpen. Om geld in te zamelen verkoop ik spullen op marktplaats/facebook en geef ik informatie over MS. Help je me mee met een donatie? Dan zorgen we er samen voor dat meer mensen geholpen kunnen worden en er hopelijk een medicijn komt wat werkt en niet alleen klachten bestrijdt

Stichting MS research gave me advice when my life changed after I was diagnosed with multiple sclerose in 2009. They do research to help people with multiple sclerosis. I sell articles on intnet and give information about mutiple sclerosis. You"re always wellcome if you want to give me a donation. So we can achieve that more people can be treated and hopefully medicines will be found that really works and not only tries to stop symptoms.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
15-09-2017 | 13:04
14-09-2017 | 14:24
09-09-2017 | 17:49 Verkoop aan huis
07-09-2017 | 16:28 Donatie juli
07-09-2017 | 16:27 Donatie juni
Bekijk alle

en we pakken ons weer bij elkaar en gaan verder

17-09-2017 | 10:09  Afgelopen week koorts gehad. Het is haast niet uit te leggen voor mensen zonder ms maar ik heb hetzelfde gevoel als zo n poppetje of beestje wat je vroeger had. druk je onderop zakt het hele poppetje in elkaar. Net een duracell konijn zonder batterijen. Je wil wel, maar het gaat niet. Voeg daar dan nog bij dat door de koorts alle oude ms plekker afgaan als een kerstboomverlichting(aan uit, lam gevoel of pijn) en je weet ongeveer hoe blij ik was vd week. Gelukkig is er dan netflix wat natuurlijk nergens over gaat maar het leidt je af van je angst en pijn. Angst voor terugval en niet meer op kunnen krabbelen. Inmiddels ben ik een paar dagen verder en schuif ik weer in het rond maar de angst blijft toch nog hangen. Gister was de dam tot dam loop by night. Daar zou ik bij zijn en had ik normale conditie makkelijk gelopen. Was er zuur van, zeker nu ik medaille zie. Die is super mooi. En ik zou met mijn dochter gaan. Maar ja thats life. Komend jaar is er vast weer een loop en probeer ik het weer. Nu opkrabbelen en naar de bruggenloop toewerken. Een strike is geen out.
Lees meer