Een sportief en goed doel combineren

Erwin de Wit

( Member of team: Move for MS )

Qr
from € 750 (26%)

Ik ben Erwin de Wit, 54 jaar en inderdaad de vader van 2 van de deelnemers aan deze alternatieve tocht voor MoveforMS. Al heel wat jaren werkzaam bij de brandweer en daar moet de fitheid zeker goed zijn. Het sportieve dat Richard en Patrick al jaren op veel fronten laten zien, hebben ze van geen vreemde. In mijn jonge jaren was ik al actief bij hardloopwedstrijden, kwart triatlons en fietste ik graag door de Alblasserwaard. De racefiets werd verkocht en mijn focus lag daarna meer bij het hardlopen. Na 5 keer als loper te hebben meegedaan aan de Roparun kwam er ook een verzadigingspunt bij het rennen. Het trainen is er altijd wel ingebleven, en daarnaast was het squashen een leuk alternatief. In de Corona periode liep ik een lichte blessure op aan mijn elleboog en dus maar weer gestart met mijn oude hobby hardlopen en af en toe de racefiets van Patrick geleend om met Richard een beetje te trainen. De smaak had ik zo weer te pakken. En dus was deelnemen aan de Nederlandse versie van de sponsortocht voor MS de volgende stap. Ik heb er veel zin in en ben de komende maanden naast de echte buiten kilometers ook regelmatig binnen aan het trainen op de Tacx. Meters maken en geld inzamelen voor het goede doel.

In de week van 21 tot en met 28 augustus staan er diverse routes op het programma. In ieder geval een deel van de Amstel Goldrace! Totaal ruim 600 kilometer, en oh ja om feeling te krijgen fietsen we vanuit de woonplaats Ridderkerk naar Slenaken. Zo'n 200 km om er in te komen.

Pure teambuilding! En niet te vergeten kan ik zo samen met Carla ook de jonge honden nog wat ‘in toom houden’. Nu alleen nog bijhouden tijdens de tochten. Mooie uitdaging toch?

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

View all
€ 35 08-06-2021 | 19:45
€ 15 30-05-2021 | 20:07 Ik vind MS een super goed doel, om te steunen.. Super tof, dat Erwin en zijn kinderen deze uitdaging aangaan! Ik hoop van harte, dat er een flink bedrag behaald gaat worden.. Succes jongens, echt trots op jullie
€ 50 26-04-2021 | 19:38 Veel succes Erwin!
€ 25 24-03-2021 | 21:40 Erwin, die jonge gasten fiets jij er wel uit, toch😉 Succes en maak er wat moois van.
€ 25 24-03-2021 | 12:15 Erwin is een collega uit de brandweerwereld ik wil hem steunen in zijn geweldige actie om onderzoek te kunnen doen naar mijn ziekte. Zet hem op Erwin!
View all

Houten

02-06-2021 | 20:41 Onverwachts vrij genomen vanwege het perfecte weer.  Richard gaat op woensdag naar Houten voor zijn padelcursus altijd op de fiets en is dan vroeg op pad. Het leek mij wel een leuk idee om hem daar 'op te halen'. En dus.. vanmiddag op de fiets gestapt en naar Houten genavigeerd. In overleg met Richard een locatie afgesproken waar we elkaar zouden treffen. Omdat ik ruim op tijd was op die plek besloten door te fietsen naar de padelvereniging. Maar zonder een goede navigatie was dat nog ff puzzelen. Gelukkig kwam Richard alsnog mijn kant op en konden we samen terug naar huis. Vanaf Vianen immer gerade aus over de Lekdijk. Met de zon erbij verdampte het water in onze bidons bijna vanzelf. Stiekem bij Streefkerk even een colaatje gepakt om het suikergehalte op peil te houden. Een mooi trip maar heel eerlijk door het warme weer en de droge lucht echt blij dat ik thuis was na die 115 kilometer. Bedankt Richard dat ik 58 kilometer in je wiel mocht rijden 😉😏🚴‍♀️Op naar de volgende oefentrip.
Read more