ik loop voor MS research!

This is the fundraising page of Ilse Fransen

Still to go

Normal 0037ce8e758df6d6136c94d418c315d4cfb1f128
from € 300 (93%)

Enige tijd geleden kwam ik, via mijn werk, in aanmerking met ms... via een collega en via een sterke vrouw die ondanks alle beperkingen door ms toch heel opgewekt is, maar ook af en toe gefrustreerd omdat haar lichaam niet doet wat zij wil. Ik werd er door geraakt en wilde iets doen. Ik werd ingeloot om de vierdaagse te gaan lopen, en bedacht dat dat best een klus zou worden, 4 keer 40km...mijn benen zullen gaan protesteren, mijn voeten gaan pijn doen...Maar ik heb een keuze, mensen met ms hebben die keuze niet, moeten gewoon door, ook al protesteren de benen of doet alles pijn. Die sterke vrouw is een voorbeeld en stimulans voor mij om, ondanks dat het af en toe best lastig zal worden, door te gaan en de vierdaagse te gaan lopen! Ik wil heel graag mijn steentje bijdrage aan onderzoek voor ms, en hoop dat ik mijn streef bedrag ga halen... een druppel op een gloeiende plaat, maar iedere druppel is er eentje!

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

View all donors
€ 25 31-05-2019 | 21:24
€ 25 16-05-2019 | 20:39
€ 25 29-04-2019 | 07:56 Heel veel succes en veel plezier.
€ 10 28-04-2019 | 16:41 Wat ben je toch een Bikkel! En TOP dat je dit doet. Zet em op in Nijmegen! En succes me trainen!
€ 10 28-04-2019 | 13:30
View all

het serieuze werk!

31-05-2019 | 13:41  Op hemelvaartsdag de echte serieuze test: de Margraten tocht! op papier 42,1 km...in het echt bleek het 43 en nog wat te zijn.. Op een toch best wel vroeg tijdstip liep mijn wekker af om vandaag samen met Ineke de Margraten toch te gaan lopen. We hadden afgesproken om 6:30 bij de carpool plaats in Valkenswaard om van daaruit samen naar sint Geertruid te gaan van waaruit de befaamde Margraten toch gehouden werd. Diverse afstanden natuurlijk, maar dit moest toch wel een echte uitdaging worden dus wij gingen voor de 42,1km! Als dit lukt, moet het in Nijmegen toch ook lukken lijkt me. Vol goede moed op pad door het echt prachtige Zuid Limburg. we hadden heerlijk wandelweer: zo rond de 18 graden, bewolkt maar droog..ik teken ervoor!  Het ging letterlijk bergje op en bergje af wat een aardige uitdaging voor onze conditie en kuiten was. Maar wat is het er mooi!! en stil.. ( als we onze mond tenminste even hielden ;) ) Het was echt rustig met lopers zodat we de vogeltjes hoorden, echt prachtig! Na ongeveer 22km de eerste stop met schijnbaar traditionele rijstevlaai en koffie...nou doe je mij echt geen plezier met rijstevlaai dus deze heb ik aan Ineke over gelaten..koffie daarintegen was wel heul lekker! In gesprek geraakt met een aardige jongeman die vertelde dat we langs het militaire begraafplaats Margraten kwamen. Hij (en vele andere inwoners van de omgeving) had er een graf geadopteerd wat hij regelmatig van bloemen voorzag, zodat de omgekomen soldaten echt in herinnering bleven...Indrukwekkend!. Na 33 km was het tijd voor de lunch, voor ien een soepie en voor mij een bakje prut ;). De sanitaire stop daar was wel een uitdaging: de deur ging niet op slot en de bril zat los...gevalletje onmogelijk zeg maar. (ooit je broek omlaag en omhoog proberen te doen met èèn hand terwijl je een liedje zingt en met de andere hand de deurklink omhoog probeert te houden?). Na de lunch weer op pad, waar ik zo tegen de 40km een dipje kreeg...Ien probeerde me eruit te praten door de te zeggen: bij die kerktoren daarginds moeten we zijn...15 minuten later: of nee...bij die verderop...weer 15 minuten later...nee die is t niet..en zo 4 torens verder... Als je nog eens wat weet haha.. Maar al kletsend zijn we toch bij het eindpunt beland. Uiteindelijk zo tegen 4 uur mooi op tijd gefinishd in st Geertruid! Al met al een goede training en heel gezellige dag. Met de spierpijn en de vermoeidheid viel het echt alles mee, ik ga vol optimisme de Vierdaagse tegemoed. Nijmegen we komen er aan!!  
Read more