Mijn voeten kunnen het wel

Dit is de actie van Ineke de Haas
van totaal € 750 (162%)

Juist voor diegene die dit niet (meer) kunnen, omdat de ziekte M S het hen onmogelijk maakt, wil ik mij gaan inzetten . Dit ga ik tijdens de Nijmeegse 4 daagse doen, door 4 dagen 40 km te lopen. Tijdens het lopen wil ik meer bekendheid geven aan deze ziekte en dat er nog heel veel onderzoek nodig is. Er zijn al kleine stapjes naar een verbetering gemaakt, maar o, wat zou het mooi zijn dat er echt genezing mogelijk wordt.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
€ 50 15-07-2019 | 20:33
€ 15 15-07-2019 | 10:13 Super Ineke, hoe je hier elk jasr weer helemaal voor gast! Veel succes toegewenst!
€ 93 14-07-2019 | 19:18 Dank aan alle donateurs en giften van het afgelopen jaar. Busje staat weer klaar voor volgend jaar.
€ 50 14-07-2019 | 12:26 Wij zouden willen zeggen: zet je beste beentje vóór 😊, succes.
€ 40 13-07-2019 | 22:18
Bekijk alle

Dag 1 zit er op

16-07-2019 | 00:00  Beste volgers.  Het laatste nieuws uit Nijmegen.  Na een rumoerig nachtje om 4:00uur opgestaan. Als een team ons klaar gemaakt om vroeg te kunnen starten. Aangezien dat we met Jolanda altijd vroeg mee kunnen starten daar ook voor gekozen. Bovendien is het dan nog "rustig "op de weg. Het weer was ideaal. Droog en gesluierd. Na een keer p p op een militair terrein lekker doorgelopen naar Elst. Ook daar is het een feest om door heen te lopen. Zoveel publiek langs de kant. Ondertussen uitkijken naar de banner van de koffie. En jawel, het koffie karretje stond weer klaar. Ook met de heerlijke chocolade. Echt even de tijd genomen om hier van te genieten. We mochten zelfs binnen naar het toilet. Dan kan je echt weer verder.  Waren zo'n beetje op de helft. Na nog een controle en wat kilometers de tent van de massage en soep binnen gelopen. We waren bijna meteen aan de beurt. Lekker, lekker. Bijna alle harde knopen uit de benen. Loop nu weer veel makkelijker. Bovendien na een lekker soepje kan je de laatste 8 km makkelijk aan. Zelfs zo makkelijk dat we al om 13:45uur binnen waren. Jolanda nog ff langs de controle voor een onderzoek van het radbout. Nu lekker aan het bijkomen, boodschap halen. Nog uitzoeken wat te gaan eten om vanavond weer bijtijds naar bed te gaan. Morgen weer vroege start. Het weer : in de ochtend koud, daarna een graad of 23. Rokjes weer 😆 Bijkomstigheid :bijna voor onze deur een mede loper vorm MS Research gezien.  Elkaar succes gewenst en misschien dat we elkaar nog een keer tegenkomen.  Tot zover, grtz Ineke 
Lees meer