Lopen voor Tessa

Dit is de actie van Jacomine Boekestijn-van der Linden

( Walk 4 MS wandeltocht 5km | Lid van team: Twenty4ms )

Nog te gaan

van totaal € 250 (22%)

Tessa is mijn lieve vriendin. Moeder van drie kinderen. Vliegende keep bij problemen. Moordwijf, doorzetter, levensgenieter en prettig gestoord. Maar ook: een vrouw van 38 met MS. Ze kan moeilijk hulp vragen, maar bij een aanval moet ze wel, en dat is voor haar zo moeilijk. Er is geld nodig voor onderzoek en voor nieuwe medicijnen. Ik loop mee want ik gun Tess en alle anderen die lijden aan MS een toekomst. En ook haar man en kinderen gun ik een toekomst met een Tessa die kan doen waar ze goed in is: er voor iedereen zijn. Help je mee? Een klein bedrag kan al het verschil maken! Dank je wel!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
13-01-2018 | 20:30 Op deze manier geld binnenhalen voor een goed doel vind ik fantastisch! Tessa is een fantastische vrouw die hier helaas mee te maken heeft! Zo sterk en zo geweldig mens!! Dit is hoe ik haar zie en ken. Tevens loopt mijn vrouw (Jacomine) en schoonzus Yolanda mee met dit doel om Tessa te ondersteunen. Samen starten en het doel behalen. Come on girls!!! 💪🏻
12-01-2018 | 23:01
12-01-2018 | 20:23