MS de wereld uit! "Zeg maar dag tegen MS"

Judith van Leeuwen

( Walk 4 MS wandeltocht 5km | Lid van team: Judith )

Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 150 (13%)

Deze slopende ziekte moet stoppen!!

Op 1 juli 2016 kreeg ik de diagnose MS, totaal onverwachts. Ik stond midden in het leven. Ik ben wijkverpleegkundige. Daarnaast doe ik een hbo-studie en heb ik een geweldig gezin met man en drie kinderen. Wat gaat er een hoop door je heen als je die diagnose krijgt. “Welke wegen ga ik bewandelen?”, vroeg ik me af. Als professional doe ik altijd mijn stinkende best zo goed mogelijke zorg te geven aan al mijn cliënten en er te zijn voor mijn team, mijn lieve collega's. Maar nu zijn de rollen omgedraaid en ben ik de patiënt.

Alle dingen die ik in het eerste jaar na de diagnose meemaakte, ben ik gaan opschrijven. De gevoelens, de moeilijke en de mooie momenten. Juist in het eerste jaar gebeurt er een hoop en moet je als patiënt veel keuzes maken. Door mijn ervaringen te delen, wil ik professionals en de mede MS-patiënten inzicht geven in elkaars werelden. Ik wil met mijn verhaal meer aandacht vragen voor deze ziekte. Op 22 maart komt mijn boek uit! ik hoop dat je het gaat lezen.

groetjes Judith van Leeuwen

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 15 14-01-2018 | 14:12 Een kleine bijdrage voor een Topper!! Veel succes alvast en hopelijk veel geld voor verder onderzoek
€ 5 14-01-2018 | 11:10