Kadeau's hand gemaakt.

Dit is de actie van Juditha Gleijsteen.
Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 100 (80%)

Ik heet juditha en m.s gediagnostiseerd sind's; 13 maart 2000.

Ik heb een hele lieve man en twee kinderen 1 jongen en 1 meisje..!

Ik heb een hobbie; ik maak met mijn handen kado- artikelen en wil die heel graag te koop aan bieden en de winst geven aan de ms stichting( natuurlijk..!)

Wie gaat hier aan mee doen?
Ik zou het ook wel ten toon willen stellen in een vitrine of zo.
Misschien hebben jullie hele andere leuke ideetjes...!!

Ik ben heel benieuwd hoor!

Veel liefs; juditha

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
21-07-2016 | 21:09 Omdat er nog geen genezing mogelijk is. Onderzoek is dus hard nodig.
12-07-2016 | 20:49 Mijn nichtje Juditha Gleijsteen heeft al jaren ms. Het is een vreselijke ziekte waar veel onderzoek voor nodig is.
11-07-2016 | 10:52 Wij hebben gedoneerd omdat niet alleen onze vriendin Judith MS heeft , maar ook ons nichtje. En voor al die andere mensen die de gevolgen van deze ziekte ondervinden.Wij vinden het belangrijk dat er onderzoek plaats kan vinden waardoor er een medicijn voor genezing gevonden kan worden