Fietsend naar de toekomst

Kelly van Loon

( Member of team: MS beweegt )

Fundraising page closed You can't donate anymore
from € 500 (144%)

Mijn naam ik Kelly van Loon, 33 jaar oud, getrouwd met Thijs en moeder van 2 zoontjes Teun en Gijs. In 2006 werd bij mij de ziekte ms gediagnostiseerd. Boem...., daar ging mijn toekomst. Ik was pas 22 jaar, net van school en had een hele leuke vriend en we waren net samen gaan wonen. Ik had toekomstplannen, ik wilde de wereld nog ontdekken, ik wilde graag moeder worden, was bang dat mijn vriend het niet meer zag zitten met een vriendin met ms. Door de diagnose ms zag ik mijn toekomst in duigen vallen. Mijn baan als onderwijsassistent moest ik opzeggen, maar gelukkig heb ik daar een hele leuke baan bij de gemeente Moerdijk voor terug gekregen. Mijn vriend twijfelde geen moment en we zijn nu inmiddels al bijna 7 jaar getrouwd. Ik heb twee hele leuke kinderen waar ik super trots op ben. En gelukkig valt het met de klachten nog redelijk mee en blijft het al een hele periode redelijk stabiel. Maar de angst en onwetendheid is verschrikkelijk. Omdat het nu redelijk goed met mij gaat wil ik me inzetten voor stichting MS research. Ik wil proberen om de Mont Ventoux (deels) fietsend te beklimmen op een e-bike. Ik weet niet of het me helemaal gaat lukken, maar ik ga wel trainen. Mocht de tocht naar boven toch te zwaar zijn dan zal ik met al mijn overgebleven energie mijn teamgenoten aanmoedigen.

Wil jij mij helpen om geld in te zamelen voor meer onderoek naar ms? Dat kan. Via deze pagina kun je geld doneren voor stichting ms-reseach. Het zou leuk zijn als je ook een berichtje achterlaat.

Alvast bedankt voor je steun.

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

View all
€ 15 20-07-2017 | 22:02
€ 25 19-07-2017 | 19:32 Omdat we het een geweldig initiatief vinden en een paar dagen voor de start nog even een kleine bijdrage willen leveren als blijk hiervan.
€ 15 17-07-2017 | 20:50
€ 10 04-07-2017 | 14:50 Kelly, je bent een vrouw met een gouden hart.
€ 5 17-04-2017 | 23:33 Super trots op jou Kelly! Wat een doorzettingsvermogen!
View all

Nog 1 week!

17-07-2017 | 12:40   Volgende week is het dan zover. De beklimming van de Mont Ventoux staat op de agenda. Eerlijk gezegd zie ik er letterlijk als een berg tegenop. Na maanden lang fietsen merk ik nog maar weinig vooruitgang. Ik blijf steken op twintig kilometer. Ik kom maar niet verder. Oké, in vergelijking met een paar maanden geleden is dat wel het dubbele, dat is mooi. Maar het is wel frustrerend dat je lijf je telkens in de steek laat. Iedere keer die keiharde confrontatie. Ik weet dat ik het niet op eigen kracht ga redden, daarom ben ik ozo blij dat ik gebruik kan maken van een elektrische mountainbike. Deels gesponsord door mijn collega's, en deels gesponsord door De Bever verhuur uit Ouddorp . Wat een prachtig bedrijf is dat trouwens. Zij zetten zich in voor de mindervalide mens, door betaalbare elektrisch ondersteunde vervoersmiddelen te verhuren. Er is voor iedereen een geschikt vervoersmiddel te vinden. Neem eens een kijkje op www.debever.com. Petje af voor dit initiatief. Al mijn hoop is gevestigd op de elektrische mountainbike, en daar heb ik het volste vertrouwen in! Deze week zal ik nog een paar tochtjes maken om volgende week vol goede moed aan de klim te beginnen! Inmiddels hebben we met ons team al veel geld ingezameld voor meer onderzoek naar MS. Wil je ons nog sponsoren? Dat kan nog via deze website www.inactievoorms.nl/team/ms-beweegt of mij persoonlijk via www.inactievoorms.nl/actie/kelly-van-loon. Groetjes Kelly        
Read more