Eggers run for MS

Dit is de actie van Kim-Steven-Matthijs Egger
Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 5.000 (135%)

Op 6 november lopen wij samen de marathon van New York. Fantastisch toch, dat je dit als vader en zoons met elkaar kunt doen?

Het is dit jaar precies dertig jaar geleden dat Albert Egger (vader/opa) is overleden aan de gevolgen van Multiple Sclerose (MS). Hij kon nooit met z’n kinderen sporten, laat staan een marathon lopen. Dertig jaar na zijn dood is MS nog steeds een ongeneeslijke ziekte. Daarom hebben wij besloten om aan ons avontuur in New York een inzamelingsactie te koppelen in de strijd tegen MS.

Van dichtbij heb ik (Kim) meegemaakt wat MS kan doen met een mensenleven. Hoe een gezond en sportief mens langzaam verandert in een hulpbehoevende patiënt. We kunnen niet accepteren dat MS nog steeds niet te genezen is en daarom lopen wij voor dit doel in New York.

Wij roepen op bij te dragen aan onze actie. Een ‘kleine’ ziekte als MS is sterk afhankelijk van particuliere donaties voor verder onderzoek. Ieder bedrag, ook een klein bedrag, is welkom. Voor Albert Egger kunnen wij helaas niets meer doen, maar wel voor degenen die MS hebben of nog zullen krijgen.

Kim Egger
Steven Egger
Matthijs Egger

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
07-04-2017 | 17:09
08-02-2017 | 15:51 for finding a cure
29-11-2016 | 12:49
15-11-2016 | 16:14
11-11-2016 | 08:49