ambassadeur Rokjesdagloop

Mirjam Wissink

( Rokjesdagloop 5km | Member of team: Ambassadeursteam Rokjesdagloop 2018 )

Closed You can't donate anymore
Normal 746d68fe6d0bf90bd5c24199b768ba167c2bcfac
from € 250 (0%)

                                                 

Naast mijn ambassadeursschap in Team Rokjesdag, maak ik foto's tijdens hardloopevenementen. Deze foto's bied ik voor een sportieve prijs aan op www.oypo.nl (zoekterm: naam evenement / Mirjam Wissink). De volledige opbrengst komt ten goede van de Stiching MS Research! Ik verdien hier zelf niets aan. Het idee is ontstaan binnen ons team toen ik tijdens een hardloopevenement teammaatjes aan het fotograveren was. Ik had er zoveel plezier in en kreeg veel leuke reacties van de lopers dat ik besloot iedereen die voorbij kwam op de "kiek" te proberen te zetten...... maar ja, wat doe je met al die foto's??

Binnen ons team ontstond het idee om ze voor een sportief prijsje aan te bieden en dit te doneren aan de Stichting MS Research.

De Groet uit Schoorl Run was de eerst waar foto's zijn gemaakt en inmiddels zijn ook de eerste gekocht! heel veel dank daarvoor!

Dus Kom je bovenstaande "ROZE" camera tegen? dan weet je dat er foto's zijn gemaakt voor de Stichting MS Research!

Sportieve groet,

Mirjam

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.