ambassadeur Rokjesdagloop

Mirjam Wissink

( Rokjesdagloop 5km | Member of team: Ambassadeursteam Rokjesdagloop 2018 )

Fundraising page closed You can't donate anymore
Normal 746d68fe6d0bf90bd5c24199b768ba167c2bcfac
from € 250 (0%)

                                                 

Naast mijn ambassadeursschap in Team Rokjesdag, maak ik foto's tijdens hardloopevenementen. Deze foto's bied ik voor een sportieve prijs aan op www.oypo.nl (zoekterm: naam evenement / Mirjam Wissink). De volledige opbrengst komt ten goede van de Stiching MS Research! Ik verdien hier zelf niets aan. Het idee is ontstaan binnen ons team toen ik tijdens een hardloopevenement teammaatjes aan het fotograveren was. Ik had er zoveel plezier in en kreeg veel leuke reacties van de lopers dat ik besloot iedereen die voorbij kwam op de "kiek" te proberen te zetten...... maar ja, wat doe je met al die foto's??

Binnen ons team ontstond het idee om ze voor een sportief prijsje aan te bieden en dit te doneren aan de Stichting MS Research.

De Groet uit Schoorl Run was de eerst waar foto's zijn gemaakt en inmiddels zijn ook de eerste gekocht! heel veel dank daarvoor!

Dus Kom je bovenstaande "ROZE" camera tegen? dan weet je dat er foto's zijn gemaakt voor de Stichting MS Research!

Sportieve groet,

Mirjam

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.