4 Mijl voor MS

Dit is de actie van Ronald Witteveen

Nog te gaan

van totaal € 2.000 (214%)

Mijn vrouw, Annet, heeft al meer dan 20 jaar MS. Zij is inmiddels uitbehandeld en leeft haar leven op geweldige wijze samen met mij, dochter Sarah-Anna en ons Spaanse hondje Fido.

Op 8 april liep ik voor de 2e keer mee in de 4 mijl van Emmen 
In 2017 deed ik mee om persoonlijke redenen. Dit jaar heb ik samen met vele anderen een enorm bedrag bij elkaar gerend voor Stichting MS Research.

Ik ben daar trots op!

Ronald Witteveen

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
17-04-2018 | 10:48 De opbrengst van 4 donatie boxen. Met dank aan Versbakker van Veenen en Tabaksspeciaalzaak Boelens uit Emmermeer en beide horeca gelegenheden Vermaat Groep van het Scheper Ziekenhuis in Emmen.
15-04-2018 | 16:59
13-04-2018 | 20:25 Omdat ik enorm veel respect en bewondering heb voor jullie hoe jullie ermee omgaan. Jullie zijn toppers
08-04-2018 | 22:59
08-04-2018 | 22:24
Bekijk alle

Benefietconcert

26-03-2018 | 16:22 Tja…..wat moet je “The Day After” nog schrijven. Ik geloof dat we gister aardig wat los hebben gemaakt met ons “Kleintje Benefiet”Gister heb ik, tot een uur of 12 's avonds, met een glimlach op mijn gezicht, zitten genieten van alle berichten, reacties, complimenten, enz, die op Facebook binnen stroomden. Het enige dat ik vandaag nog kan doen is zoveel mogelijk mensen bedanken.Laat ik dat dan ook maar gewoon doen. Bedankt Ingo Leth Art voor het ter beschikking stellen van je prachtige Galerie Bij Leth.Bedankt Norman Hess, Theo Moes, Bert Hoezen, Marc En Monique Feringaofwel Midlive voor de geweldige live muziek. Wat een goeie band is dat!Bedankt Hans Buls voor de schitterende foto's. Voor eeuwig op de gevoelige plaat vastgelegd.Bedankt Karin Maas voor de helpende hand.Bedankt Tashi Norbu voor je live performance in het Museum of Contemporary Tibetan Art en het mede steunen van onze actie. Mooi gedaan!Bedankt Shari Sita voor het ondersteunen van Annet en de heerlijke patatjes voor de kinderen.Bedankt Piet En Jantje Pruim en Metha Leth voor de prima service en verzorging. Jantje nog een klein beetje extra omdat ze altijd zo lief is voor onze dochter.Bedankt lieve dochter Sarah-Anna en vriendje Raoul voor jullie vrolijke aanwezigheid.Bedankt klein, Spaans hondje Fido die nimmer van mijn zijde wijkt.Bedankt Vincent Trechsel voor je razendsnelle reactie. Binnen no time na ons telefonisch contact op de site van de ZuidOosthoeker. http://www.zuidoosthoeker.nl/…/benefietconcert-ms-rensenpa…/ Bedankt alle lieve vrienden die samen met ons hebben genoten van deze mooie dag. Ik ga jullie niet allemaal persoonlijk noemen. Het zijn er gewoonweg teveel.Bedankt aan alle donateurs. Dankzij jullie kunnen wij 600,=!! aan het al niet misselijke bedrag van 2875,= bijschrijven op onze actiepagina www.inactievoorms.nl/actie/ronald-witteveenDe afgelopen paar dagen liep het overigens lekker door op de pagina. Bedankt voor jullie donatie Hennie Sieben, Peter en Agnes Striper, Jarno en Tanja de Vries, Familie Middeljans, Agnes Weekamp, Henk Rotman, Thomas en Anneke Pruim, Sandra Hoogenberg, Rolf en Jacqueline Kruithof, Gerda Vredenborg, Gea Zomer, Ida Bakker, Winter metaal en montage en Karel Geurts.Alles bij elkaar opgeteld komen we voorlopig uit op 3475,=!!!Ik zeg voorlopig want jullie zijn nog niet van me af. Op naar de 4 mijl van Emmen! En dan is er nog 1 persoon die ik natuurlijk niet mag vergeten. Eigenlijk zou ik haar als eerste moeten bedanken maar om dit stuk een lekker smeuïg einde te geven bewaar ik haar tot het laatst.Bedankt lieve Annet Witteveen-Baron dat je het de hele dag volgehouden hebt en dat ik zelfs nog even stiekem met je heb mogen dansen. https://www.facebook.com/pg/hansbulsphotography/photos/?tab=album&album_id=431273307313243
Lees meer