veertig Ventoux

Dit is de actie van Tessa in actie
Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 40.000 (10%)

Nog één keer,... Helaas niet omdat geld voor onderzoek hierna niet meer nodig zal zijn. Maar wel omdat ik het genoeg vind. Voor het vijfde jaar zet ik mij trots in voor Move for MS. De stichting die mijn leven veranderde. Elf jaar heb ik nu MS. De eerste zware jaren wilde ik er niet van weten en niet over praten. De schok was te groot en ik was ik bezig mijn leven na de diagnose opnieuw richting en bestaansrecht te geven. Inmiddels weet ik dat dat kan! Ik spreek publiekelijk over de ziekte en ben ambassadeur van MS Research. Op www.Toekomst met MS schrijf ik blogs om er meer bekendheid en begrip voor de ziekte te creëren. Die wending heb ik te danken aan Move for MS. De Stichting die mijn leven met MS weer richting gaf. Een dag voor de beklimming word ik veertig. Een mooie, symbolische plek om mijn verjaardag te vieren. Daarna hoop ik nog één keer naar die magische top te kunnen fietsen. En dan is het tijd voor een nieuwe richting aan mijn leven. MS hou ik. Ik blijf er over spreken en schrijven. Maar de Ventoux is voor mij voorbij... Het wordt tijd voor nieuwe uitdagingen in mijn leven met MS. Maar de wending die mijn leven nam na die allereerste beklimming, zal ik voor altijd bij mij dragen. Sponsor jij mij nog één keer de Ventoux op? Onderzoek naar MS BLIJFT keihard nodig!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
16-09-2017 | 14:06
11-09-2017 | 19:42 You go Tessa!
11-09-2017 | 12:20
10-09-2017 | 15:33 Zet'm op Tess! Mega trots op je! groeten Maxim!
09-09-2017 | 14:52
Bekijk alle

Val voor de Klim

05-09-2017 | 17:41 Bijna is het zover,  De laatste keer omhoog... De afgelopen week zag het er niet naar uit dat ik 'n berg zou kunnen opfietsen. Ik wankelde mij door de dagen: De Albert Heijn op de hoek was weer de missie van de dag. Koken ging daarna niet meer. Telefoon opnemen, mails versturen, overeind blijven tijdens 'n kletsje met de buurman,... Het was me allemaal teveel. Mijn lijf liet steken vallen. Gedachtes in mijn hoofd vormden donkere, chaotische, neerslachtige flarden.  De Kale Berg; zo ver weg... Rust was nodig. Ik liet alles uit mijn handen vallen. Afspraken zegde ik af. Taakjes volbracht ik niet. Mijn huis werd 'n puinhoop terwijl ik mij rustend door de dagen zuchtte. "Opknappen kan snel gaan...", hield ik mezelf voor. Het kost veerkracht om vertrouwen te houden. Maar,... de stijgende lijn is inmiddels 'n feit! Kale Berg here we come! Of ik de top haal? Ik hoop het, ik probeer het! Zonder mezelf over de grens te pushen maar ik zou het zo graag nog één keer redden naar de top. De top van de Kale Berg die 5 jaar geleden alles voor me veranderde... Grillige MS kan je mooiste dromen belemmeren, heimelijke plannetjes verpesten. Wat is het hoopvol als sommige dingen dan toch 'zomaar', 'opeens' weer zouden  lukken... Dank voor alle steun en donaties, Ik hou jullie op de hoogte.  
Lees meer