C

Halve Marathon voor MS

chris Nanne
from €1,000 (149%)

Hallo allen,

 

Allereerst iedereen nog de beste wensen! Daarnaast wil ik jullie allemaal nogmaals bedanken voor jullie donaties! Ontzetten mooi en fijn te zien dat er zo gul wordt gegeven!

 Korte update: Ik was lekker bezig met de voorbereiding op de halve marathon…. En nu moet helaas mededelen dat ik zondag as niet mee ga doen. Ipv zondag hardlopen, moet ik zaterdag een MRI van mijn been laten maken…

Tijdens de voorbereiding kreeg ik ergens mid December vrij veel last van mijn scheenbeen. Ik heb dus even een periode rust gehouden, aantal bezoekjes gebracht aan de fysio, ook naar huisarts geweest: röntgenfoto laten maken; ontstekingsremmers geslikt voor het geval het ‘shin-splint’ zou betreffen. Afgelopen zondag was het nog steeds pijnlijk, maar ik wilde even testen of ik het toch misschien 21km kon uitzingen… ik heb het 6 km volgehouden en rest van de dag was het strompelen (ik loop nu nog mank). Ik ben maandag bij een sportarts geweest en die denkt dat er een breuk/stressfractuur in mijn scheenbeen zit… dus MRI is de volgende stap.

Ik hoef denk ik niet te zeggen hoe enorm teleurstellend ik dit vind: voor mezelf en voor iedereen die mij heeft gesponsord. Ik baal er enorm van, maar zoals afgelopen weekend iemand tegen me zei: "ik hoor je klagen over je been, maar waar loop je ook al weer voor? Mensen met MS toch?” Even iemand een spiegel voor laten houden en dat is wel even goed, want inderdaad: alles is relatief. Neemt niet weg dat ik enorm baal, maar dat ik wel heel dankbaar ben en blijf met jullie bijdragen. De halve marathon ga ik zeker doen – er worden er genoeg georganiseerd dit jaar en Egmond doe ik dan maar in January 2021.

 Nogmaals dank en tot snel.

Chris

 

********************************************

Ik ga dit jaar meedoen aan de halve marathon van Egmond. Ik wil mezelf graag laten sponsoren en het liefst zo veel mogelijk geld op halen voor de stichting MS Research. Dit is voor mij de eerste keer dat ik voor een goed doel ga lopen, dus ik ben zelf ook wel benieuwd hoeveel geld ik hiermee op kan halen.

Voor mij is deze stichting een logische keuze. Deze ziekte, MS, verdient namelijk alle aandacht die het maar kan krijgen! De ziekte MS is een zenuwaandoening waarvan er op dit moment niet duidelijk is waardoor het komt en hoe dit genezen zou kunnen worden. Dus tot er een genezing mogelijk is voor MS blijft het belangrijk om onderzoek te doen. En de stichting MS research doet dit, en kan alle hulp gebruiken!

Waarom deze Stichting? Waarom juist voor deze ziekte? Dit komt door mijn zusje. Zij is namelijk in 2010 gediagnosticeerd met MS. Ogenschijnlijk lijkt het goed te gaan met haar, maar ze heeft door de jaren heen veel in moeten leveren. Zo is zij sinds 2017 officieel afgekeurd en kan zij niet meer werken. Lang staan en stukken lopen gaan steeds moelijker en haar energie is beperkt. Afgelopen jaar heeft ze ook een rolstoel moeten aanschaffen en dat raakte me behoorlijk. Ze hoopt de rolstoel niet te vaak te hoeven gebruiken, maar hij is er wel!

Ik wil graag wat beteken voor haar en alle andere MS patiënten door zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek, want hoe eerder deze ziekte de wereld uit is, hoe beter!

View all
€25 21-01-2020 | 18:09
€25 10-01-2020 | 06:52
€25 07-01-2020 | 14:50
€50 03-01-2020 | 23:29
€10 30-12-2019 | 22:46 Chris! Zet hem op in januari🥇