The day after

30-08-2021 | 19:53

In één woord geweldig. Dat is wat het eerste in mij op komt als ik terugkijk op onze fietsweek. Veel uren getraind en daarvoor ook naar heuvelachtig gebied gereden (Wageningen en de Posbank). Maar wat een verschil met het echte Limburgse landschap. Veel klimmen en natuurlijk dan ook dalen. Sommige afdalingen (en beklimmingen) leken voor mij wel op ritten uit de Tour.  Snelheden tussen 10 en 60 km/uur.  Bij sommige afdalingen zag ik de teamleden (en dan natuurlijk extra gelet op Richard en Patrick) voorbij gaan op de dunne bandjes en hield ik mijn hart vast. Maar alles ging gelukkig goed en iedereen is weer veilig thuisgekomen.

Op zich is het met het materiaal prima gegaan. Een paar lekke banden en een ketting die vastzat tussen de cassette en de as heb ik kunnen oplossen. Anders was het bij de afgebroken shifter, kapotte as in een voorwiel en een vastloper in een trapas. Die waren daar niet te verhelpen. Inmiddels staan onze fietsen weer nagekeken en opgepoetst in de schuur. Zodra mijn brandweerdienst (OvD) erop zit dan stap ik weer op de fiets.

Het doel van onze fietsweek was geld ophalen voor Move for MS. Dat is gelukt. Het streefbedrag van €5000 werd enkele weken geleden al bereikt, bedrag werd opgetrokken naar €6000 en inmiddels zijn we daar ook al weer dik overheen. Echt geweldig om straks een groot bedrag te schenken aan Stichting MS Research.

Ontzettend bedankt voor jullie steun, donaties, leuke berichten op sociale media en ook de persoonlijke belangstelling!

We gaan nadenken over onze volgende missie 😉🚴‍♀️

 

Erwin