Training

28-05-2023 | 16:15

Trainingsrit van Tessa en Buf voor "Trap de langste dag weg voor MS Research".

Tessa en Buf zijn beiden fervente fietsers en hebben zich aangemeld voor de actie "Trap de langste dag weg voor MS Research". Deze eenmalige actie heeft tot doel om geld in te zamelen voor onderzoek naar Multiple Sclerose (MS). Tessa en Buf fietsen de laatste etappe mee van Assen naar Groningen.

Om zich voor te bereiden op deze uitdagende rit hebben Tessa en Buf onlangs hun eerste trainingsrit voltooid. Ze kozen voor een route van 20 km langs de mooie plassen en weilanden van Vikeveen. Het weer was perfect en de omgeving was adembenemend.

Tijdens de rit trainden Tessa en Buf hun conditie, uithoudingsvermogen en fietsvaardigheden. Ze fietsten in een stevig tempo en moedigden elkaar aan om de rit tot een succes te maken. Na afloop waren ze beide erg voldaan en klaar voor de volgende uitdaging.

Tessa en Buf zijn vastbesloten om hun beste beentje voor te zetten tijdens de actie "Trap de langste dag weg voor MS Research". Ze hopen op deze manier hun steentje bij te kunnen dragen aan het vinden van een genezing voor MS. Wij wensen hen veel succes en kijken uit naar hun volgende trainingsrit!