info

21-06-2023 | 10:47

 

Hier de link met de laatste route informatie

Bekijk hier de laatste route informatie --

 

Beste lezers,

Met nog maar drie dagen te gaan kijken we uit naar de aanstaande fietstocht. Een lange periode van voorbereiding gaat hieraan vooraf en we hopen dat iedereen er klaar voor is. Gelukkig lijken de weergoden ons goed gezind te zijn.

Op zaterdagochtend vertrekken we om 7:45 uur vanaf de Hemweg, dus zorg ervoor dat je op tijd bent, vooral als je nog spullen moet laden. Om 9:00 uur gaan we van start vanuit Rotterdam. De fietsers dragen hun MS Research tenue en de begeleiders dragen oranje MS Research shirts.

Op zondag zullen we ook proberen om in het fietsenue te fietsen, dus vergeet niet om reserve fietskleding mee te nemen, zoals een extra jasje, shirtje, sokken, enzovoorts.

Vanuit Rotterdam vertrekken Jako, Theo, Jeroen, Bernard, Joep, Naomi en William. Vanuit Zwolle vertrekken Roderik, Buf en Tessa, en vanuit Assen vertrekken Diana, Francis, Koen en Hugo. Tijdens de laatste etappe van Assen naar Groningen zullen we ook vergezeld worden door medewerkers van MS Centrum Noord Nederland.

Belangrijk is dat tijdens deze laatste etappe iedereen zijn oranje MS Research shirt draagt.

We maken ook gebruik van een tijdelijke app groep genaamd TdLDW voor vragen, opmerkingen en het delen van foto's en filmpjes met betrekking tot de route en begeleiding. Deze app groep is vanaf woensdag beschikbaar.

We hopen op een succesvolle en veilige fietstocht!

Met vriendelijke groet,

Het TdLDW team.