Loop je mee? Help je mee?

Saskia Houben

( May 11 in Doorwerth | Member of team: Team Doorwerth )

from €5,000 (33%)
0 m Covered
My goal 50 km | Reached 0%

Zoals je (waarschijnlijk) weet heb ik MS. Nu, bijna twee jaar na deze stevige diagnose ben ik lichamelijk best opgekrabbeld. Je ziet niets aan me; leven lúkt met een spreekwoordelijk blok aan mijn been. De wereld om me heen kan het leven wél gemakkelijker maken, voor mij en voor ál die anderen die leven met MS en Niet-Aangeboren Hersenletsel (NAH). Dat gebeurt gelukkig ook, daar ben ik heel dankbaar voor. Ik vind dat ik me uit mag spreken, en wíl ik me uitspreken.  

In de eerste plaats om meer bekendheid te geven aan MS, maar ook om geld in te zamelen voor Stichting MS Research. Onderzoek naar MS geeft me hoop, geeft me ook de motivatie om elke dag bezig te zijn met 'beterder' te worden. Wie weet kan ik ook genézen, en anders degenen na mij…. 

Wat doen Ronny en ik?
Ik loop weer. Dat is een ongekend fantastisch gevoel. Ronny en ik gaan maar liefst 50 kilometer lopen, in vier etappes van 12,5 kilometer in de natuur. Dat is een enorme uitdaging voor me. Ik hoop daarbij zo veel mogelijk geld op te halen voor Stichting MS Research. Je kunt me sponsoren dus 😊. Per keer neem ik graag 25 mensen mee. Om het gesprek aan te gaan, te verbinden en mogelijk ook mee geld in te zamelen.  Ga je mee? 

Meehelpen en meedoen?
Je kunt me op drie manieren helpen. Enorm bedankt daarvoor!

1. Je doneert via deze website.
2. Je loopt mee, schrijft je in voor een etappe door te kiezen voor 'start actie' en laat je via je eigen actiepagina sponsoren. Jouw actie valt dan weer onder die van mij. Jij bepaalt je eigen streefgedrag in en kunt deze pagina ook weer delen in jouw eigen netwerk. Het kàn, hoeft niet. 
3. Je wil niet registreren maar wandelt graag mee, laat mij dit persoonlijk weten en doneert op de manier die bij jou past. Mentaal of in geld. Daar gaat het mij vooral om!

Op eigen houtje?  
Je kunt ook op eigen gelegenheid lopen, laat het me gewoon weten. Je krijgt dan van mij (een van) de route(s) én de baksteen op een of andere manier 😉. Je hoeft je niet in te schrijven.

View all
€25 26-05-2024 | 12:04
€40 25-05-2024 | 21:21 Saskia en Ronny en Lori en Hugo jullie zijn een top team
€25 15-05-2024 | 10:17
€35 14-05-2024 | 19:53
€25 06-05-2024 | 08:24 Wat een mooie actie. Heel veel succes en denk aan Theo M.: "Ze maken mij de pis nie lauw." Lieve groet, Henk en Margo