Mijn statiegeldactie voor MS!

from €1,000 (1%)

Jouw lege flessen en blikjes maken het verschil. Wat goed dat je een actie gaat starten om geld op te halen voor onderzoek naar MS (multiple sclerose)!

Alle beetjes helpen, met het inzamelen van lege blikjes en flessen kan je snel en makkelijk bijdragen aan onderzoek naar MS.

Statiegeld inzamelen kan op diverse manieren.

1. Zamel zelf lege flessen en blikjes in. 

Zamel eens met je school, werk of sportclub gedurende een maand (of langer) lege blikjes en flessen in.  Lever ze in bij de supermarkt en doneer de opbrengst voor onderzoek naar MS op je actiepagina. 

Vraag aandacht voor je actie op de socials en inspireer je vrienden, famile en collega's om ook een actie te starten.

2. Start een statiegeldactie in je supermarkt.

Vraag je locale supermarkt of je een statiegeldactie kunt starten ten bate van Stichting MS Research, of reserveer een plekje op de wachtlijst.

Er zijn twee manieren:

1 Je zamelt de bonnetjes in en aan het einde van de periode lever je ze in bij de supermarkt. Zij kunnen de opbrengst doneren via deze actiepagina.

2. Je mag gebruik maken van het emballage apparaat. Door middel van een druk op de knop doneert de klant zijn opbrengst. Aan het einde van de periode kan de supermarkt de opbrengst doneren via deze actiepagina.

Is het gelukt een plekje te bemachtingen? Informeer ons via een mailtje aan inactievoorms@msresearch.nl waar en wanneer je actie loopt. Dan sturen we je graag een mooie poster toe om je actie luister bij te zetten. 

Neem gerust contact met ons op als je een actie wilt starten of als je vragen hebt.

 

Kijk op Hoe werkt het? Voor uitleg over het aanmaken van jouw actiepagina.

 

Zie onze Tips voor tips over fondsenwerven.

 

 

 

 

View all
€15 26-10-2023 | 15:22 Omdat onderzoek NOODzaak is, zodat op termijn MS geen levens meer verwoest.