21km voor MS-onderzoek

strike out MS.
Team closed You can't donate anymore
from € 1.750 (64%)

ons initiatief is ontstaan uit ellende over gegaan in kracht! na de diagnose MS is er enorme motivatie opstaan om vooral door te gaan met alles wat al op de planning stond. Door het gebruik van het , blijkbaar , juiste medicijn (tysabri) ben ik in staat om weer te rennen. afgelopen twee jaar heb ik hard getraind om nu uiteindelijk een halve marathon te rennen. Met veel hulp van fysiotherapeuten en personal trainers en vooral enorm veel motivatie en doorzettingsvermogen ga ik zondag 8 oktober in Eindhoven de 21km rennen. Ik hoop dat er voldoende mensen zijn die mij willen sponsoren en daarmee het onderzoek naar MS willen steunen.

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

View all
€ 50 12-10-2017 | 20:38 Alle waardering Bianca voor jouw positieve instelling die je toont in actie tegen MS en met jouw geweldige bijdrage aan de geslaagde seniorendag!
€ 25 08-10-2017 | 17:40 Bianca, mijn lieve sterke schoonzus, heeft MS. Dagelijks vecht zij tegen tegen stomme ziekte en deze run is het bewijs van haar kracht. Bianca, je bent een topper en helpt nu nog meer lotgenoten. RESPECT!
€ 25 08-10-2017 | 14:16
€ 5 08-10-2017 | 10:38 Voor de bewondering die ik voor je hebt hoe je dit allemaal voor elkaar hebt gekregen. Waar je vandaan bent gekomen en nu 21 km hardlopen. Je kan trots zijn op je zelf. Topper
€ 15 07-10-2017 | 20:21 Ik heb gedoneerd omdat ik ontzettend veel bewondering heb voor Bianca Tofohr, de wijze waarop zij met haar MS om gaat. Ze knokt om haar lijf in goede conditie te houden. En is ons gezellige trainingsmaatje in de hardloopgroep bij Healtclub Juliën. Een lieve stoere moeder, vrouw waar een hoop mensen van kunnen leren!
View all

Bedankt voor al jullie steun

07-10-2017 | 19:48  Dag allemaal, Bedankt voor al jullie sponsor geld voor MS research. mede door het medicijn tysabri ben ik weer instaat om te rennen, mijn motivatie is ook hierdoor ontstaan. Mijn MS Is door goede medicatie op dit moment rustig op de achtergrond en ik kan hierdoor weer een van velen zijn Jorrit en Jerphaas rennen met mij mee dus ik ben in goede handen 😘Bianca   
Read more