Aqua Lotus

Wij wandelen voor MS
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
Normal aa5da430c90add3d025281b046e494bcc974213f
van totaal € 100 (40%)

 Wij wandelen voor MS omdat wij nog kúnnen wandelen.

Wandelen is goed voor je, dat is algemeen bekend.
Wandelen is weinig belastend voor ons lichaam en het zorgt ervoor dat je interne systemen even wakker geschud worden. Zeker als je de hele dag (of een groot deel van de dag) zit.
Niet alleen ons lijf profiteert van een wandelingetje in de frisse lucht. Ook onze geest knapt enorm op van wandelen.
De frisse lucht, de andere omgeving, de rustige beweging....alles bij elkaar heeft het een goed invloed op je hersenen. Niet alleen de frisse lucht in je longen maar ook de frisse wind door je hoofd maakt dat je je weer fris voelt.

Maar.....niet iedereen kán wandelen. MS-patienten zijn vaak beperkt in hun bewegingen. Letterlijk!

Dus willen wij met onze wandeling geld inzamelen voor onderzoek naar MS en wij vinden het supertof dat je ons sponsort (alle beetjes helpen)!! Wat wij nog leuker zouden vinden is als je meeloopt met ons. Gewoon omdat het gezellig is én omdat wandelen goed voor je is én omdat je je inzet voor iets waarvan wij hopen dat jij (en wij) het nooit krijgen.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 15 19-02-2018 | 13:42
€ 25 18-02-2018 | 16:09