Move for MS

Move for MS
from € 5.000 (1%)

Na jarenlang de Mont Ventoux te hebben beklommen met een prachtige groep vrijwillegers willen we graag onze tijd in de zomervakantie goed gebruiken en ons inzetten voor de strijd in onderzoek naar MS.

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

View all
€ 10 16-08-2020 | 19:31
€ 10 15-11-2019 | 11:16
€ 15 11-11-2019 | 21:32 Omdat ik een wielersport van move4ms heb.
€ 5 11-11-2019 | 16:04 Test
€ 1 11-11-2019 | 15:55
View all

Sponsor TOFF BV

25-03-2020 | 21:36 Nadat ze net anderhalf uur elkaar hadden afgebeuld op de squashbaan was het voor Nick, Jarno en Dane tijd voor een welverdiend biertje en met de beentjes omhoog kon er gekeken worden naar de Champions League. Maar toch moesten de mannen nog aan de groenten en fruit denken, want zowel Jarno als Dane zijn werkzaam bij TOFF BV. Altijd leuk om zulke contacten te hebben, want Jarno vertelde dat ik eens een mailtje moest sturen voor sponsoring van het Move for MS evenement van 2020. Nog geen 24-uur later konden we ze toevoegen aan onze lijst met sponsoren. Maar over wat voor bedrijf hebben we het eigenlijk? TOFF is daar om biologische kwaliteitsproducten te leveren tegen aantrekkelijke prijzen door middel van een professionele en efficiënte logistieke keten. Na jarenlang in de branche te hebben gewerkt en in bijna elk vakgebied ervaring op te hebben gedaan vond oprichter Jeffrey Moret het tijd voor een nieuwe uitdaging, namelijk zelf een bedrijf leiden met toffe, eerlijke producten en mensen. Niet alles kan perfect gedaan worden, maar wat ze bij TOFF doen, doen ze perfect 😉. TOFF importeert en exporteert haar producten wereldwijd, denk hierbij aan appels uit Chili en dagelijkse handel naar Dubai en Hong Kong.Het is hiermee het derde bedrijf wat binnen de groenten en fruit handel opereert (GH KOOIJMAN & ZN en Goodacre). Voor de deelnemers is er dus absoluut geen mogelijkheid om een slechte voorbereiding te hebben op het gebied van voeding.
Read more