MS beweegt

Moeizame wegen leiden vaak naar mooie bestemmingen
Team is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 3.000 (286%)

In de week van 22 tot en met 29 juli 2017 gaan we met een aantal familieleden de Mont Ventoux beklimmen om geld in te zamelen voor stichting MS Research. Een aantal van ons zal dit fietsend doen en een aantal wandelend of hardlopend. Helaas maken wij van dichtbij mee wat voor impact de ziekte ms heeft op een jong gezin. Niet alleen de lichamelijke klachten maar ook vooral de onzekerheid is moeilijk te accepteren. Door met zijn allen de Mont Ventoux te beklimmen willen we proberen extra aandacht en geld te genereren, zodat de strijd tegen MS gewonnen kan worden.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
18-11-2017 | 14:23 Respect voor jullie actie, ik heb zelf een familielid met MS en ben daarom zelf ook een actie gestart. Er is nog steeds geen genezend medicijn gevonden, voor onderzoek is daarom meer geld nodig. https://www.sterktegenms.nl/actie/marcel-van-hooijdonk
21-08-2017 | 21:41 to make a better life
31-07-2017 | 13:18
26-07-2017 | 21:55 Wat goed dat jullie je inzetten voor MS. Een nare en grillige ziekte waar nog veel onduidelijkheid is en goede medicatie hard nodig is. Heel veel succes voor jullie en jullie team! Een hele prestatie die jullie deze week leveren! Petje af.
26-07-2017 | 19:45 Goed bezig allemaal!
Bekijk alle

Streefbedrag

07-02-2017 | 20:00  Lieve bezoekers, volgers en donateurs,   Wat zijn wij ontzettend trots dat wij met onze actie, in zo'n korte tijd, al zoveel donaties hebben mogen ontvangen. Dit hadden wij echt niet verwacht. Bedankt daarvoor! Omdat wij nog meer acties aan het organiseren zijn om nog meer geld in te zamelen voor stichting MS research hebben wij ervoor gekozen om ons streefbedrag bij te stellen.   Groetjes namens team ms beweegt.
Lees meer