Services for ICT Almere

MS moet de wereld uit!
Team is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 5.000 (136%)

 

S4ICT is zeer betrokken bij de zenuwslopende ziekte MS. "De economie herstelt, maar er is geen reden om achter over te leunen", zo stelde de Koning in de troonrede. Is er ooit een reden om achterover te leunen? Letterlijk zeker! Ter ontspanning. Tegen vermoeidheid. Heerlijk. Alleen achterover leunen en zijn. Zijn hoe je wilt zijn. Gezond, heel gezond! Figuurlijk is er, althans wat ons betreft weinig reden om achterover te leunen. We zijn namelijk samen op weg. Op weg naar "beter".

Meer dan 100 onderzoekers zijn dagelijks bezig oorzaak van én de oplossing van de zenuwslopende ziekte MS te vinden. Voor hen én voor ons geen enkele reden om achterover te leunen: op een dag moet MS de wereld uit! Wij van Services for ICT staan boven MS!

Wij zijn erg trots dat wij hoofdsponsor zijn van het sportieve S4ICT spinning marathon event voor Stichting MS Research! Zo kunnen wij samen met een aantal betrokkenen en sportieve deelnemers echt even boven MS staan. MS moet de wereld uit! Helpt u ons mee ons doel te bereiken?

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
12-11-2017 | 13:50 MS is een vreselijke ziekte, er is nog geen genezend medicijn voor. Daarom is het goed dat bedrijven als ICT Almere een actie starten. Ik ben zelf ook een actie gestart. https://www.sterktegenms.nl/actie/marcel-van-hooijdonk https://www.doneeractie.nl/samen-tegen-ms-met-marcel-van-hooijdonk/-3996
16-05-2017 | 10:50
16-05-2017 | 10:43
18-04-2017 | 13:17
11-04-2017 | 15:30