Stivoza en Lignum

Zingen voor MS
Closed You can't donate anymore
from € 5.000 (7%)

2 koorleden zijn getroffen door deze ziekte. Omdat wij van dichtbij de impact meemaken wat deze ziekte teweeg brengt geven wij op 19 mei een benefietconcert. Er moet een geneesmiddel gevonden worden voor deze slopende ziekte. Heb jij al gedoneerd? 

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

View all
€ 20 23-05-2018 | 11:29
€ 25 20-05-2018 | 20:14
€ 15 19-05-2018 | 23:18
€ 20 19-05-2018 | 17:26
€ 20 19-05-2018 | 09:53
View all

Even voorstellen Stivoza en Lignum

08-04-2018 | 12:44 Voorstellen Stivoza en LIgnum   Eerst even voorstellen: wat is Stivoza nou eigenlijk en waar staat het voor. De naam betekent Stichting voor zang. Onder Stivoza “hangen” 2 koren. De eerste is Fifty Fifty. Oorspronkelijk opgezet voor mensen van 50 jaar en ouder die van zingen houden maar ook van gezelligheid. Inmiddels is het koor uitgegroeid naar een goed koor dat de nodige sporen al heeft verdiend. Ze treden voornamelijk op in verpleeghuizen en evenementen voor ouderen op verschillende locaties. Het tweede koor is LGC. Oorspronkelijk opgezet uit een mannenkoor en een vrouwenkoor die ook gezamenlijk op kunnen treden. Ladies gentleman combination. Helaas is het mannenkoor nooit echt van de grond gekomen door gebrek aan mannen. We zijn nu een gemengd koor. LGC zingt op uitnodiging op verschillende locaties. Het repertoire van beide koren is veelzijdig. Onze dirigent  Peter Siereveld noemt dit van Bach tot Beatles. Meer informatie is te vinden op WWW.stivoza.info   Klarinetensemble Lignum speelt o.l.v. Hendrik Jan Lindhout een divers repertoire, van Bach tot Reich en van pop tot volksmuziek. We geven eigen concerten, doen mee aan festivals (binnen en buiten) en gaan om de paar jaar op concertreis naar het buitenland. Repetitie op maandagavond aan de Langegracht in Leiden. Kom jij als enthousiaste klarinettist met ons meedoen? Meer informatie is te vinden op www.lignumleiden.nl      
Read more