Flower Power

Miles for MS Carbagerun 2023 naar Portugal

Still to go

from €2.500 (75%)

Deze twee jonge dames zijn mijn motivatie tijdens de Carbagerun zomer editie Portugal 2023. Grenzen verleggen, herinneringen maken. 

 
Mijn dochter Fleur hier samen op de foto met Jessica, twee meiden uit dezelfde vriendengroep die toevalligerwijs beide kort na elkaar de diagnose MS kregen. 
Voor hen en voor alle andere vaak jonge mensen met MS hopen wij een financiele bijdrage te kunnen leveren zodat het onderzoek door kan blijven gaan totdat er een oplossing komt en daar willen wij wel een paar kilometer voor rijden. 

Dit doen wij door voor elke donatie die wij ontvangen een bloem op de auto plakken, voorzien van voornaam van de donateur. Zo rijden we samen de kilometers richting de finisch. Voor elke anonieme donatie een reflecterende stip voor extra zichtbaarheid. Laten wij hopen dat door deze ludieke actie de Stichting onder de aandacht te kunnen brengen. 

Vertrek 28-08-2023 vanuit Belgie en de voorpret is al begonnen! 

Volg ons op facebook als je wilt meegenieten van de opbouw van onze auto tot ludieke acties en de avonturen onderweg;  https://www.facebook.com/groups/613579207278376/

Wij zijn nu al enorm onder de indruk van de lieve reacties, de steun en uiteraard de donaties. 

 

View all
€50 30-04-2023 | 18:49
€10 07-04-2023 | 10:05 Vanochtend in de winkel in Born uitgebreide uitleg gekregen over jullie plannen. Wat een topaktie!
€25 30-03-2023 | 09:19
€50 29-03-2023 | 22:59 Omdat een een super idee is En mijn vriendin Esther ook MS heeft
€25 28-03-2023 | 18:08 Wij steunen jouw actie en rijden gezamenlijk de Carbage Run naar Portugal. Dat er naar mooie donaties mogen komen en we met z’n allen een top week tegemoet gaan! Groeten, Raoul en Claudia van Team Floki
View all

Voorpret!

09-04-2023 | 13:10 De voorbereidingen voor onze trip zijn inmiddels begonnen. Wij hebben een 'oude' BMW 318i Touring gekocht uit 2001. Wickedcars heeft deze voor een vriendenprijsje verkocht. Een mooie donkerblauwe! www.wickedcars.nl voor BMW onderhoud en drift tools (circuitauto's) Het leukste van een funrun zoals de Carbagerun is dat het niet gek genoeg kan qua uiterlijk van de auto. Dus eigenlijk hoe gekker hoe beter. Zolang de auto een bouwjaar heeft van rond 2000 en een dagwaarde van € 500,--. Dus verlichting, toeters, thema's bedenken en gaan. Wij hadden al gekozen voor team Flower Power. Flower (Fleur, de naam van mijn dochter en Iris de naam van de Bloemenwinkel van Marielle in Born) en Power als in K's omdat ik echt gek ben op auto's en autosport.  Wij zijn vorige week met de auto bij de stickeraar geweest om onze plannen besproken samen met Cees (van Artcore) die onze actie een warm hart toedraagt. Er komen bloemen op de BMW en dat zal niemand verbazen, heel veel bloemen! Als tegenprestatie zal ik de autobekleding van de Volvo van Cees schoonmaken en verzorgen. Want daar ben ik dan weer heel goed in.  Mede door de hartverwarmeende reacties en persoonlijke verhalen die ons hebben bereikt hebben wij besloten dat wij op elke bloem de voornaam van een donateur zullen schrijven, dat gaan wij handmatig doen. Zo rijden jullie of jullie geliefde toch een soort van 'met ons mee' richting het zuiden. De zakelijke donateurs zullen met bedrijfsnaam op de bloem komen. Ook kregen wij heel veel anonieme donaties, voor elke anonieme donatie komt een reflecterende stip op de auto. Zij zullen voornamelijk 's avonds wanneer het licht erop staat zorgen dat wij goed zichtbaar zullen zijn. Hoe mooi is dat?      
Read more