Voorpret!

09-04-2023 | 13:10

De voorbereidingen voor onze trip zijn inmiddels begonnen. Wij hebben een 'oude' BMW 318i Touring gekocht uit 2001. Wickedcars heeft deze voor een vriendenprijsje verkocht. Een mooie donkerblauwe! www.wickedcars.nl voor BMW onderhoud en drift tools (circuitauto's)

Het leukste van een funrun zoals de Carbagerun is dat het niet gek genoeg kan qua uiterlijk van de auto. Dus eigenlijk hoe gekker hoe beter. Zolang de auto een bouwjaar heeft van rond 2000 en een dagwaarde van € 500,--. Dus verlichting, toeters, thema's bedenken en gaan. Wij hadden al gekozen voor team Flower Power. Flower (Fleur, de naam van mijn dochter en Iris de naam van de Bloemenwinkel van Marielle in Born) en Power als in K's omdat ik echt gek ben op auto's en autosport. 

Wij zijn vorige week met de auto bij de stickeraar geweest om onze plannen besproken samen met Cees (van Artcore) die onze actie een warm hart toedraagt. Er komen bloemen op de BMW en dat zal niemand verbazen, heel veel bloemen! Als tegenprestatie zal ik de autobekleding van de Volvo van Cees schoonmaken en verzorgen. Want daar ben ik dan weer heel goed in. 

Mede door de hartverwarmeende reacties en persoonlijke verhalen die ons hebben bereikt hebben wij besloten dat wij op elke bloem de voornaam van een donateur zullen schrijven, dat gaan wij handmatig doen. Zo rijden jullie of jullie geliefde toch een soort van 'met ons mee' richting het zuiden. De zakelijke donateurs zullen met bedrijfsnaam op de bloem komen. Ook kregen wij heel veel anonieme donaties, voor elke anonieme donatie komt een reflecterende stip op de auto. Zij zullen voornamelijk 's avonds wanneer het licht erop staat zorgen dat wij goed zichtbaar zullen zijn. Hoe mooi is dat?