Trap de langste dag weg voor MS Research

Steun ons en doneer voor onze fietstocht van 250 km voor MS Research
from €15.000 (104%)

Lieve familie en vrienden,

Ik wil graag even de tijd nemen om met jullie te delen wat voor een fantastisch jaar het is geweest en om jullie op de hoogte te brengen van een bijzondere actie die wij hebben ondernomen om geld in te zamelen voor MS onderzoek.

Dit jaar heb ik me ingezet voor MS research door verschillende acties te organiseren. Het doel was om bewustwording te creëren en tegelijkertijd geld in te zamelen voor dit belangrijke onderzoek. En ik kan vol trots zeggen dat we hierin geslaagd zijn!

Als afsluiting van dit geweldige jaar gaan we dit weekend een bijzonder evenement organiseren. We hebben besloten om het shirt van niemand minder dan Mathieu van der Poel te veilen voor het goede doel. Het is een uniek item en we hopen dat dit een mooie bijdrage zal leveren aan onze opbrengst.

Daarnaast zal ik dit weekend zelf ook een sportieve uitdaging aangaan. Ik ga namelijk de naar de Mont Ventoux in Frankrijk. Een pittige klim, maar ik ben vastberaden om mijn steentje bij te dragen aan het onderzoek naar deze verschrikkelijke ziekte.

Ik wil ook graag jullie aandacht vragen voor Klimmaten. Deze organisatie zal een donatie doen aan MS research. Het is fantastisch om te zien hoeveel steun en betrokkenheid er is, niet alleen vanuit onze familie en vriendenkring, maar ook van andere organisaties en mensen die ons doel steunen.

Wil je ons helpen? Dat kan! Je kunt een donatie doen via de volgende link: naar donatiepagina. Alle beetjes helpen en worden ontzettend gewaardeerd!

Ik wil jullie allemaal enorm bedanken voor jullie steun, betrokkenheid en aanmoedigingen gedurende het hele jaar. Samen maken we een verschil en ik ben dankbaar dat ik dit met jullie mag delen.

Liefs,

 

Steun ons bij onze fietstocht van Rotterdam naar Groningen op 24 en 25 Juni 2023

Op de langste dagen van het jaar willen wij als vriendengroep onze langste fietstocht maken van het MS onderzoekcentrum Rotterdam naar het MS onderzoekcentrum Groningen. 

Hiermee willen we geld ophalen voor het onderzoek van Iris Jonkers. Zij doet onderzoek naar de erfelijke aanleg van MS. Dit onderzoek vindt plaats in het het Erasmus Centrum Rotterdam en Centrum Noord Nederland in Groningen.

Lees hier meer over dit onderzoek.

Al jaren fietsen we als vriendengroep voor een goed doel. Dit jaar willen we dit doen voor MS research. Als een rode draad loopt de ziekte MS door onze vriendengroep. We kennen allemaal wel iemand die met deze ziekte te maken heeft of heeft gehad. Voor ons een mooie uitdaging om dit jaar geld op te halen voor MS door onze langste fietstocht op de langste dagen van het jaar te maken.  

Dag 1 langs de randmeren richting zwolle

 

Hier de link met de laatste route informatie

Bekijk deze update 'Route van Rotterdam - Zwolle -Assen - Groningen

 

 

Op zaterdag fietsen we van Rotterdam naar Zwolle.

We overnachten bij Valk Hotel Zwolle.
Met dank aan Valk Hotel voor gratis ontbijt!

 

Op zondag 25 juni fietsen we van Zwolle naar Groningen.

Vanaf de laatste tussenstop in de buurt van Assen willen we rustig en gezamelijk het laatste stuk naar Groningen fietsen. Een prachtige fietstocht van Assen naar Groningen. De route gaat langs de schitterende Drentsche Aa, en we zullen onderweg genieten van de pittoreske plaats Oudemolen en de historische hunebedden. Deze tocht is de perfecte manier om te genieten van de prachtige natuur van Drenthe en Groningen. We zullen verzamelen  Station  Assen, waarna we langs de Drentsche Aa zullen fietsen en onderweg een stop zullen maken om te genieten van het uitzicht en de omgeving. We zullen uiteindelijk arriveren in Groningen. Deze fietstocht is geschikt voor iedereen die van fietsen houdt en van de schoonheid van de natuur wil genieten. We adviseren wel om een goede fiets  mee te nemen, aangezien we enige afstand zullen afleggen.

 

 
Het team:
 
Chef in sports: Laura
Materiaal management: Rob 
Catering: Sylvia, Laura, Diane en Francis
 
Fietsers: Theo, Jeroen, Johan, Jako, Bernard, Joep, Naomi en William en Roderik op zondag vanaf zwolle.
 
Met spijt heeft Edwin helaas moeten afzeggen. Wel heeft Edwin ruim 470euro opgehaald voor ms research.
 
Zondag vanaf de lunch fietsen Arjan, Brigitte, Peter, Adinda bijna 55km naar Groningen.
 
Laatste etappe zondag van Assen naar Groningen: Francis, Diana, Tessa, Koen en Hugo willen graag de laatste kilometers met het team mee fietsen.
 
Vanuit Groep Groningen: Rob, Evelyn, Leda, Nikki, Bart, Michiel, Nienke, Susanne, Tjalling.

Fietskleding

De wielertruitjes van Kalas kleden wereldkampioenen, olympische kampioenen, nationale teams en duizenden recreatieve fietsers uit meer dan 20 landen

Wil je meer informatie? Hou onze blogs goed in de gaten!

View all
€15 16-09-2023 | 23:47 Succes komende weekend!
€25 27-07-2023 | 14:03
€50 29-06-2023 | 16:40
€10 28-06-2023 | 10:33
€5 28-06-2023 | 09:34
View all

Jumbo Uitgeest

23-06-2023 | 13:27 De voorbereidingen voor de actie "Trap de langste dag weg voor MS research" zijn in volle gang. Zoals eerder vermeld, zetten fietsers Akerlsoot en omgeving zich in om geld op te halen voor onderzoek naar multiple sclerose. Maar wat gaat er eigenlijk allemaal schuil achter de schermen? Om de fietsers te ondersteunen, moeten er flink wat boodschappen gedaan worden. Gelukkig hebben we gratis kunnen winkelen bij Jumbo Uitgeest en hebben we heel veel boodschappen kunnen krijgen. Hierbij kun je denken aan sportdrank, voeding, water, snelle voeding, brood, ham, kaas, krentenbollen en nog veel meer. Wij zijn ontzettend dankbaar dat Jumbo Uitgeest en Rob Twaalfhoven dit mogelijk hebben gemaakt. Zonder hun steun en inzet hadden we niet zo goed voorbereid aan de actie kunnen beginnen. Dank jullie wel!
Read more