Van Duuren

09-05-2023 | 13:13

Het is hartverwarmend om te zien hoe mensen elkaar steunen in tijden van nood. Dat geldt zeker voor de mensen die meedoen aan 'Trap de Langste Dag Weg voor MS'. Dit is een inzamelingsactie om geld op te halen voor MS research, door 250 kilometer te fietsen van Rotterdam naar Groningen in twee dagen. Het is natuurlijk een enorme uitdaging, maar met de hulp van de community kunnen we dit doel bereiken.

Eén bedrijf dat zich bijzonder verdienstelijk maakt om deze actie te ondersteunen, is transportbedrijf Van Duuren. Dit bedrijf heeft de belangrijke taak op zich genomen om de volgauto's van brandstof te voorzien, zodat de fietsers veilig de lange afstand kunnen afleggen. We zijn Van Duuren dan ook zeer dankbaar voor hun bijdrage aan deze actie.

Van Duuren is een bedrijf dat gespecialiseerd is in logistieke dienstverlening. Ze zijn altijd op zoek naar manieren om hun klanten beter van dienst te zijn en innovatiever te zijn dan de concurrentie. Het is daarom geen verrassing dat dit bedrijf de handen uit de mouwen steekt om de MS inzamelingsactie te ondersteunen.

Het is fantastisch om te zien dat bedrijven zoals Van Duuren zich actief bezighouden met het ondersteunen van goede doelen. Hun bijdrage aan 'Trap de Langste Dag Weg voor MS' toont aan dat ze niet alleen een toonaangevende speler zijn in de transportsector, maar ook hun steentje bijdragen aan een betere wereld. We hopen dat andere bedrijven het voorbeeld van Van Duuren zullen volgen en we zijn ze zeer dankbaar voor hun steun.