Trap de langste dag weg voor MS Research

Steun ons en doneer voor onze fietstocht van 250 km voor MS Research

nog te gaan

van totaal € 10.000 (95%)

Steun ons bij onze fietstocht van Rotterdam naar Groningen op 24 en 25 Juni 2023

Op de langste dagen van het jaar willen wij als vriendengroep onze langste fietstocht maken van het MS onderzoekcentrum Rotterdam naar het MS onderzoekcentrum Groningen. 

Hiermee willen we geld ophalen voor het onderzoek van Iris Jonkers. Zij doet onderzoek naar de erfelijke aanleg van MS. Dit onderzoek vindt plaats in het het Erasmus Centrum Rotterdam en Centrum Noord Nederland in Groningen.

Lees hier meer over dit onderzoek.

Al jaren fietsen we als vriendengroep voor een goed doel. Dit jaar willen we dit doen voor MS research. Als een rode draad loopt de ziekte MS door onze vriendengroep. We kennen allemaal wel iemand die met deze ziekte te maken heeft of heeft gehad. Voor ons een mooie uitdaging om dit jaar geld op te halen voor MS door onze langste fietstocht op de langste dagen van het jaar te maken.  

Op zaterdag fietsen we van Rotterdam naar Zwolle.

We overnachten bij Valk Hotel Zwolle.
Met dank aan Valk Hotel voor gratis ontbijt!

 

Op zondag 25 juni fietsen we van Zwolle naar Groningen.

Vanaf de laatste tussenstop in de buurt van Assen willen we rustig en gezamelijk het laatste stuk naar Groningen fietsen. Een prachtige fietstocht van Assen naar Groningen. De route gaat langs de schitterende Drentsche Aa, en we zullen onderweg genieten van de pittoreske plaats Oudemolen en de historische hunebedden. Deze tocht is de perfecte manier om te genieten van de prachtige natuur van Drenthe en Groningen. We zullen verzamelen  Station  Assen, waarna we langs de Drentsche Aa zullen fietsen en onderweg een stop zullen maken om te genieten van het uitzicht en de omgeving. We zullen uiteindelijk arriveren in Groningen. Deze fietstocht is geschikt voor iedereen die van fietsen houdt en van de schoonheid van de natuur wil genieten. We adviseren wel om een goede fiets  mee te nemen, aangezien we enige afstand zullen afleggen.

 

 
Het team:
 
Chef in sports: Laura
Materiaal management: Rob 
Catering: Sylvia, Laura, Diane en Francis
 
Fietsers: Theo, Jeroen, Johan, Jako, Bernard, Edwin en William 
 
Laatste etappe zondag van Assen naar Groningen: Francis, Diana, Tessa, Arjan, Brigitte, Peter, Adinda en Martin willen graag de laatste kilometers met het team mee fietsen.

Route 

 

Fietskleding

We willen u laten weten dat de productie van uw webshop bestelling is opgestart. We verwachten dat uw bestelling verzonden zal worden vanaf de fabriek op 26 mei en dat deze binnen 2 à 3 werkdagen bij u zal worden afgeleverd. Zodra DPD de dag van aflevering bekendmaakt, zullen we u hierover informeren. We vragen u vriendelijk om deze informatie te delen met degenen die de bestelling hebben geplaatst, zodat zij ook op de hoogte zijn van de verwachte levertijd.

De wielertruitjes van Kalas kleden wereldkampioenen, olympische kampioenen, nationale teams en duizenden recreatieve fietsers uit meer dan 20 landen

Wil je meer informatie? Hou onze blogs goed in de gaten!

Bekijk alle
€ 50 30-05-2023 | 18:05
€ 20 30-05-2023 | 12:49
€ 25 30-05-2023 | 11:58 Great cause - good luck with the ride!
€ 15 30-05-2023 | 10:14
€ 100 30-05-2023 | 10:06
Bekijk alle

Van Duuren

09-05-2023 | 13:13 Het is hartverwarmend om te zien hoe mensen elkaar steunen in tijden van nood. Dat geldt zeker voor de mensen die meedoen aan 'Trap de Langste Dag Weg voor MS'. Dit is een inzamelingsactie om geld op te halen voor MS research, door 250 kilometer te fietsen van Rotterdam naar Groningen in twee dagen. Het is natuurlijk een enorme uitdaging, maar met de hulp van de community kunnen we dit doel bereiken. Eén bedrijf dat zich bijzonder verdienstelijk maakt om deze actie te ondersteunen, is transportbedrijf Van Duuren. Dit bedrijf heeft de belangrijke taak op zich genomen om de volgauto's van brandstof te voorzien, zodat de fietsers veilig de lange afstand kunnen afleggen. We zijn Van Duuren dan ook zeer dankbaar voor hun bijdrage aan deze actie. Van Duuren is een bedrijf dat gespecialiseerd is in logistieke dienstverlening. Ze zijn altijd op zoek naar manieren om hun klanten beter van dienst te zijn en innovatiever te zijn dan de concurrentie. Het is daarom geen verrassing dat dit bedrijf de handen uit de mouwen steekt om de MS inzamelingsactie te ondersteunen. Het is fantastisch om te zien dat bedrijven zoals Van Duuren zich actief bezighouden met het ondersteunen van goede doelen. Hun bijdrage aan 'Trap de Langste Dag Weg voor MS' toont aan dat ze niet alleen een toonaangevende speler zijn in de transportsector, maar ook hun steentje bijdragen aan een betere wereld. We hopen dat andere bedrijven het voorbeeld van Van Duuren zullen volgen en we zijn ze zeer dankbaar voor hun steun.
Lees meer