PUUR ZAANS

PUUR ZAANS in actie voor MS tijdens de Westzaanse Winterfair 2018
Closed You can't donate anymore
from €500 (10%)

Mijn naam is Denise de Vries-Mans (Eigenaar van PUUR ZAANS) en ik heb sinds 10 oktober 2017 zelf de MS diagnose gekregen. Een hele schok voor mijn gezin. En weet als geen ander (en vele met mij) hoe lastig de diagnose MS soms tot stand komt. Nu wil ik graag mijn steentje bijdragen voor onderzoeken naar genezing/medicatie om MS te stoppen. Via mijn bedrijf PUUR ZAANS organiseer ik dit jaar weer een prachtige winterfair in Westzaan. Dit organiseer ik niet alleen maar samen met mijn familie, vrienden en buurtgenoten.

Oproep Donateurs.

De Winterfair is een lokaal evenement om de saamhorigheid in het dorp te vieren. Tijdend de winterfair willen we geld inzamelen voor MS Researsch voor onderzoeken naar medicatie om MS te stoppen. Dus is uw donatie wel gewenst. Door een financiële bijdrage te leveren, draagt u de Winterfair en stichting MS Research een warm hart toe en steunt u hiermee gelijk het Goede Doel.

Tijdens de winterfair willen we geld inzamelen voor onderzoek naar de oorzaken van MS.

 

Wat kunt u verwachten tijdens de Winterfair?

Twinkelende lichtjes, prachtige Kerstmarkt met een vleugje vintage en lifestyle, straatmuzikanten, touwtje trekkraam, foodtrucks met warme winterse happen, zoetigheden, Glühwein, gezellige buitenbar in een verwarmde tent, brandende vuurkorven, theater, muziek en nog veel meer. GRATIS ENTRÉE

 

Kom naar de Westzaanse winterfair op 8 december vanaf 16:00 uur, geniet en steun het Goede Doel. Een volledig ingerichte kraam met een collectebus voor het Goede Doel zal daar aanwezig zijn!

Locatie: Westzaan, Kerkbuurt en Zeilenmakersstraat, 1551 AA (Zaanstad, Noord-Holland).

 

Aanmelden voor de Westzaanse Winterfair

Wilt u zelf op de Westzaanse Winterfair staan met een kraam? Of wilt u optreden/ uw talent(en) laten zien tijdens de Westzaanse Winterfair? Stuurt u dan even een e-mail voor meer info: denise@puurzaans.nl

Of bezoek de website: http://www.puurzaans.nl/evenementen-pagina/westzaansewinterfair-deelnemer/

https://www.facebook.com/events/476274542806529/

 

 

 

View all
€50 24-10-2018 | 15:42