Welkom op ons actieplatform.

Via ons actieplatform kan je eenvoudig een eigen persoonlijke actiepagina maken om geld in te zamelen voor de Stichting MS Research. Of je nu meedoet aan een spinningmarathon, je eigen jam verkoopt op braderieën, een benefiet diner organiseert of een sponsorloop. Jouw steun is voor ons onmisbaar!

De prevalentie van MS verschilt per land, in Nederland heeft 1 op de 700 mensen MS. MS is zeer ingrijpend voor de persoon zelf en zijn omgeving. De diagnose wordt vooral gesteld bij personen tussen de 20 en 40 jaar oud. Juist op deze leeftijd geven veel mensen hun leven vorm en maken ze plannen voor de toekomst.

Als je gezondheid het af laat weten, is beter worden je liefste wens. Voor mensen met MS kan die wens nog niet vervuld worden, omdat er nog geen oplossing is voor deze letterlijk en figuurlijk zenuwslopende ziekte. Wel is er zicht en hoop op een betere toekomst, door wetenschappelijk onderzoek. Meer weten is meer – kunnen – doen. Zonder geld geen onderzoek en zonder onderzoek geen kennis en inzicht in de ziekte en dus geen betere behandelingen of medicijnen. Het onderzoek dat Stichting MS Research financiert kost gemiddeld € 70.000 tot € 90.000 per jaar. Zonder hulp lukt dat niet! Iedere actie, groot of klein, brengt de oplossing een stapje dichterbij, alles is welkom en alles draagt bij.

Doe mee en kom in actie tegen de ziekte MS!

Read more
€634.446 raised
Latest donation 29-09-2021 | 09:56
€7 Pottfotografie Bijdrage van de opbrengst foto's van het Padel toernooi in Ridderkerk. Helaas is er niet zo heel veel besteld... To: Move for MS

Over MS Research

Stichting MS Research is dé organisatie die wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en oplossing van multiple sclerose (MS) financiert en stimuleert. Voor een wereld zónder MS.. RSIN 009291143