MS de wereld uit! "Zeg maar dag tegen MS"

Judith van Leeuwen

( Walk 4 MS wandeltocht 5km | Member of team: Judith )

Closed You can't donate anymore
from € 150 (13%)

Deze slopende ziekte moet stoppen!!

Op 1 juli 2016 kreeg ik de diagnose MS, totaal onverwachts. Ik stond midden in het leven. Ik ben wijkverpleegkundige. Daarnaast doe ik een hbo-studie en heb ik een geweldig gezin met man en drie kinderen. Wat gaat er een hoop door je heen als je die diagnose krijgt. “Welke wegen ga ik bewandelen?”, vroeg ik me af. Als professional doe ik altijd mijn stinkende best zo goed mogelijke zorg te geven aan al mijn cliënten en er te zijn voor mijn team, mijn lieve collega's. Maar nu zijn de rollen omgedraaid en ben ik de patiënt.

Alle dingen die ik in het eerste jaar na de diagnose meemaakte, ben ik gaan opschrijven. De gevoelens, de moeilijke en de mooie momenten. Juist in het eerste jaar gebeurt er een hoop en moet je als patiënt veel keuzes maken. Door mijn ervaringen te delen, wil ik professionals en de mede MS-patiënten inzicht geven in elkaars werelden. Ik wil met mijn verhaal meer aandacht vragen voor deze ziekte. Op 22 maart komt mijn boek uit! ik hoop dat je het gaat lezen.

groetjes Judith van Leeuwen

 

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

View all
€ 15 14-01-2018 | 14:12 Een kleine bijdrage voor een Topper!! Veel succes alvast en hopelijk veel geld voor verder onderzoek
€ 5 14-01-2018 | 11:10