MS vs MS

Wij willen geld inzamelen voor de Stichting MS Research
Team is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 10.000 (67%)

Wij willen geld inzamelen voor de Stichting MS Research

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
22-10-2016 | 10:47 Ik doneer omdat ik mijn vader 20 jaar aan deze ziekte heb zien lijden. Helaas is hij in 2002 aan de gevolgen van MS overleden. Inmiddels is ook mijn schoonzus gediagnosticeerd met MS. Vreselijk!!! Er moet nog meer onderzoek worden gedaan.
03-08-2016 | 19:57
03-08-2016 | 16:29 Dit is een kleine ondersteuning aan Sylvie en Monique die hun moeder, die al vele jaren MS heeft, zo goed bijstaan.
25-09-2015 | 13:02 ChiroMotion Chiropractie is super trots op deze 2 dames die zich zo inzetten voor een geweldig doel!
30-06-2015 | 18:58 Door mijn goede vriendin Pascalle Keijenberg-Braken
Bekijk alle

MARATHON VIA BELGICA 2016

24-05-2016 | 12:33 Op 22 oktober 2016 vindt de klassieke marathon Via Belgica plaats. Het parcours neemt ons mee dwars door Zuid-Limburg over een deel van de 400 kilometer lange oude Romeinse handelsroute! Een route over een fantastisch mooi stuk geschiedenis. Binnen de huidige landsgrenzen kwam de Via Belgica in Nederlands-Limburg bij Maastricht de grens over en haar weg te vervolgen langs Meerssen, Valkenburg en Voerendaal. Om daarna via Heerlen en Landgraaf bij Rimburg de grens met Duitsland over te steken. Naast de mooie route en geschiedenis is het marathon met een doel, een boodschap! Lopen is NIET vanzelfsprekend. We doen het de hele dag, maar denk maar eens bewust wat je met lopen kunt bereiken! Je loopt naar je auto, naar het toilet zonder te denken of je het op tijd redt, je loopt naar de koffiecorner op het werk, je loopt door de supermarkt etc etc. Stel je eens voor dat je dat niet meer kan. Heel veel mensen zijn beperkt in hun lopen of kunnen zelfs helemaal niet meer lopen. Wij willen mensen hiervan bewust maken. Het parcours neemt je mee over de oude handelsweg van de Romeinen! Dwars door Zuid-Limburg over de glooiende heuvels en schitterende landschappen! Een van de mooiste marathon van Nederland. Met deze marathon zamelen wij geld in voor onderzoek naar de chronische zenuwziekte MS. Onze moeder leeft al 34 jaar met deze slopende ziekte. Daarom zetten wij ons in voor dit goede doel! Loop met ons team mee naar een wereld zonder MS! Om je in te schrijven of voor meer informatie, stuur je een e-mail naar msvsms2015@gmail.com. Hierin  vermeld je je NAW gegevens, je leeftijd en de afstand die je wilt lopen! Als je een estafette loopt, schrijf je dan in als team. Verzin een leuke en originele naam! Wie weet win je een leuke prijs! Wij zorgen dan voor de rest!        
Lees meer