rennen tegen en met MS

Dit is de actie van bianca tofohr

( Lid van team: 21km voor MS-onderzoek )

van totaal € 1.750 (22%)

ons initiatief is ontstaan uit ellende over gegaan in kracht! na de diagnose MS is er enorme motivatie opstaan om vooral door te gaan met alles wat al op de planning stond. Door het gebruik van het , blijkbaar , juiste medicijn (tysabri) ben ik in staat om weer te rennen. afgelopen twee jaar heb ik hard getraind om nu uiteindelijk een halve marathon te rennen. Met veel hulp van fysiotherapeuten en personal trainers en vooral enorm veel motivatie en doorzettingsvermogen ga ik zondag 8 oktober in Eindhoven de 21km rennen. Ik hoop dat er voldoende mensen zijn die mij willen sponsoren en daarmee het onderzoek naar MS willen steunen.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
12-10-2017 | 20:38 Alle waardering Bianca voor jouw positieve instelling die je toont in actie tegen MS en met jouw geweldige bijdrage aan de geslaagde seniorendag!
08-10-2017 | 10:38 Voor de bewondering die ik voor je hebt hoe je dit allemaal voor elkaar hebt gekregen. Waar je vandaan bent gekomen en nu 21 km hardlopen. Je kan trots zijn op je zelf. Topper
07-10-2017 | 20:21 Ik heb gedoneerd omdat ik ontzettend veel bewondering heb voor Bianca Tofohr, de wijze waarop zij met haar MS om gaat. Ze knokt om haar lijf in goede conditie te houden. En is ons gezellige trainingsmaatje in de hardloopgroep bij Healtclub Juliën. Een lieve stoere moeder, vrouw waar een hoop mensen van kunnen leren!
07-10-2017 | 19:19 Respect voor Bianca (en Jorrit) en geniet van Eindhoven en het publiek. Zet hem op !!
07-10-2017 | 18:34